Annonce
Aarhus

Intet livstegn: Politiet leder fortsat efter Steffen til vands og lands

Dykkere ledte mandag formiddag i kanalen ved Havnepladsen efter Steffen Dam Jensen, der natte til lørdag forsvandt efter en julefrokost. Foto: Axel Schütt

Politiet har fået flere henvendelser om Steffen Dam Jensen, der forsvandt efter en julefrokost. Eftersøgning fortsætter mandag ved Åboulevarden og Aarhus Havn.

Annonce

AARHUS: Der er stadig ingen livstegn fra Steffen Dam Jensen, der efter en julefrokost forsvandt natten til lørdag ved Åboulevarden i Aarhus. Vidner mener at have set manden ved Navitas.

Det siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver, Østjyllands Politi, til Stiften.dk. Han oplyser, at politiet mandag formiddag og resten af dagen fortsætter eftersøgningen til vands og til lands.

- Vi fortsætter eftersøgning til vands og til lands omkring Åboulevarden og Aarhus Havn. I løbet af weekenden har flere vidner ringet til os, og han er senest set ved Navitas på havnen natten til lørdag, siger Jakob Christiansen.

- Vi er nu i færd med at tjekke overvågningskameraerne fra relevante områder, og eftersøgningen fortsætter i dag. Vi kigger mange forskellige steder. Vi vil meget gerne have at flere vidner henvender sig til os, hvis de kan fortælle noget nyt, siger Jakob Christiansen.

Lørdag morgen efterlyste politiet den forsvundne mand og bad offentligheden om hjælp til at finde Steffen Dam Jensen, der fredag var til julefrokost ved Åboulevarden og ikke var blevet set siden klokken 01.15 natten til lørdag.

Steffen Dam Jensen blev sidst set natten til lørdag omkring klokken 01.00 på Åboulevarden i det centrale Aarhus
Annonce

Helikoptere ved Egå Engsø

I efterlysningen skrev politiet, at Steffen er cirka 195 cm høj, kraftig af bygning, iført hvid T-shirt, som på billedet, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

I løbet af søndagen havde Østjyllands Politi helikoptere i luften i området omkring Egå Engsø og Mollerup Golf Club, ligesom området er blevet gennemsøgt til fods af både politi og Steffen Dam Jensens familie. Dog uden held.

Man vil ikke komme nærmere ind på, hvorfor der blev søgt de områder.

Politiet har ingen indikationer på, at der skulle være sket noget kriminelt i forbindelse med hans forsvinden.

Har nogle set Steffen eller kender til hans færden kan Østjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.

Eftersøgningen af Steffen Dam Jensen fortsætter. Her er dykkere hoppet i kanalen ved Havnepladsen. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce