Annonce
Indland

Intimkoncert i Randers udløser stjerneregn over PJ Harvey

De 1000 siddende publikummer på Værket i Randers fik lov at overvære en sjælden storslået koncert af PJ Harvey, mener anmelderne. Billedet her er fra en festival i Budapest tidligere på måneden.

Den 47-årige støjrocker begejstrede anmelderne, der kalder briten en af genrens mest interessante skikkelser.

Anmelderne havde en særdeles god aften, da britiske PJ Harvey besøgte Randers for at give intimkoncert på Værket mandag aften.

"Magisk" og "storslået" er blot nogle af de rosende ord, der bliver brugt om koncerten, der bliver belønnet med flotte karakterer hele vejen rundt.

Musikmediet Gaffas anmelder var blandt de mest begejstrede og giver PJ Harvey topkarakteren seks stjerner ud af lige så mange mulige.

De 1000 siddende publikummer "fik lov at overvære en sjælden storslået opvisning i eminent og meningsfuld musiceren", skriver anmelderen blandt andet.

- I aften står det så klart som nogensinde, at hun fortsat er en af rockens absolut mest interessante skikkelser, tilføjer han.

Jyllands-Postens anmelder giver den 47-årige PJ Harvey fem stjerner for en koncert, der bliver betegnet som "storslået krigsteater".

- I Randers lød det hele godt. Også saxofonerne. Og ikke mindst PJ Harveys på én gang smukke, skrøbelige og skærebrænderagtige vokal, der ledte tankerne hen på hendes pragtpræstation på sidste års Roskilde Festival, skriver anmelderen.

Ekstra Bladets anmelder ligger sig i samme spor som Jyllands-Posten. Han kalder koncerten en "nøje arrangeret opvisning i rockteater".

Dog er han mere mådeholden og giver således fire stjerner for oplevelsen på Værket.

Det skyldes blandt andet, at anmelderen savnede vildskab på scenen.

- Først da Polly Jean mod slut gravede ned i bagkataloget og slap hæmningerne en smule gennem en primalt hærgende "50ft Queenie", kom der et tiltrængt element af vanvid i det ellers så konstruerede drama, skriver anmelderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce