Annonce
Byudvikling

Investering til 136 millioner kroner: Københavnsk boligselskab vil opføre 80 rækkehuse i ny bydel

Sådan kommer en del af Remmerslund Skovby i Remmerslund til at tage sig ud fra næste maj. Illustration: Atra Arkitekter
Remmerslund vokser til mere end dobbelt størrelse, når 80 rækkehuse efter planen står klar til indflytning næste maj.

Remmerslund: Om godt et års tid står der 80 nye rækkehuse i udstykningen Remmerslund Skovby i Remmerslund.

Det oplyser projektudviklingsfirmaet Innovator i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at byggeriet har en samlet pris på 136 mio. kr.

Bygherren er det københavnske ejendomsselskab Casa Nord, som i parantes bemærket ikke har nogen tilknytning til den horsensianske totalentreprenør Casa.

Annonce

Rækkehusene i ét plan skal opføres på en 7000 kvm grund på den vestlige side af udstykningen. Fælles for dem bliver blandt andet en størrelse på 80-100 kvm, mens de også alle får egen have og terrasse.

De bliver målrettet særligt unge familier og seniorer, men endnu vides det ikke, hvad huslejen kommer til at ligge på.

- I Remmerslund Skovby kan vi få et projekt med mange etplansboliger, som er noget, vi oplever en stor efterspørgsel på, siger direktør Torben Røsler fra Casa Nord i pressemeddelelsen.

Det har på grund af tidlig påskeferie ikke været muligt for Folkebladet at få en kommentar fra direktøren.

Bekræfter selvopfattelsen

De 80 rækkehuse har allerede udsigt til at få flere naboer. Blandt andet har Lejerbo opført 30 lejeboliger i området, og lidt længere oppe ad udstykningen er 19 kommunale parceller enten solgt eller reserverede - heraf flere til en kommende byggeudstilling.

Grunden til rækkehusene var ejet af lodsejer Charles Kastberg og i forvejen lokalplansudlagt til netop dette formål. Derfor var nyheden fredag eftermiddag endnu ikke nået frem til borgmesterkontoret.

- Det var da en glædelig nyhed, som er med til at bekræfte den opfattelse, vi alle har; at særligt Hedensted-Løsning området tæt på motorvejen er attraktiv. Og det kan vi så konstatere, at virksomheder i en rigtig stor radius også har fået øjnene op for, siger borgmester Kasper Glyngø (S).

Der bliver i byggeriet taget hensyn til klimaet, blandt andet i forhold til opsamling af regnvand, som via render i vejene løber ned i områdets nyetablerede sø. Af hensyn til biodiversiteten beplantes friarealerne med vilde græsser.

Projektet er udviklet af Innovator, der ligeledes står for at holde hånd i byggeprocessen frem til aflevering af nøglerne næste maj.

Folkene bag projektet

Innovator er et projektudviklingsselskab med afdelinger i både Aarhus og København. Firmaet lever af at analysere potentielle byggeprojekter, som det siden udvikler og sælger videre som en pakke, hvor Innovator står for hele byggeprocessen.

Siden etableringen i 2008 har Innovator udviklet mere end 220.000 kvm byggeri fordelt på godt 100 forskellige projekter.

Casa Nord er et ejendomsselskab med base i København, som siden 2004 har etableret primært lejemål til både private, detail og erhverv.

Firmaet har som målsætning at opføre 100-150 boliger om året, hvilket har givet et overskud på ca. 157 mio. kr. de seneste fem år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce