Annonce
Erhverv

Investor går ind i kommunikation via kunstig intelligens

De to stiftere af JumpStory, Jonathan Løw og Anders Thiim Harder, er begge erfarne i kommunikationsbranchen, og nu kobler de også kunstig intelligens på i deres nye fælles virksomhed, der allerede har rundet de første 100 kunder. Foto: Pernille Lau

Borean Innovation kaster et større millionbeløb efter startup-virksomheden JumpStory, der kombinerer tekstforfattere og kunstig intelligens. Iværksætterteamet bag JumpStory satser på at vokse ud over Danmarks grænser allerede i 2019.

Annonce

AARHUS: De er kun lige begyndt, iværksætterne Anders Thiim Harder og Jonathan Løw, med deres nye fælles virksomhed, JumpStory.

Idéen, der kombinere tekstforfattere med kunstig intelligens for at hjælpe små og mellemstore virksomheder til at få større gennemslagskraft på social medier, i søgemaskiner og nyhedsbreve, realiserede de i foråret 2018, og allerede i 2019 forventer de at tage næste skridt ved at skalere virksomheden til nye markeder.

- Vi har helt fra begyndelsen haft internationale ambitioner med JumpStory. Der er handler om at løse konkrete udfordringer for virksomheder, og når vi først får en engelsk udgave af vores koncept, vil en masse muligheder også åbne sig for os. Det har ikke i vores mindset et land, som vi skal begynde i, men ud over grænserne det skal vi. Det afhænger i stedet af hvilket marked, der er klar til vores digitale produkt, siger Jonathan Løw, der er medstifter af JumpStory og blandt andet driver konsulent- og foredragsvirksomheden Listen Louder.

Den anden stifter, Anders Thiim Harder, står bag i forvejen bag virksomhederne Kommunikationspartiet og Pressesystemet. Derudover har de allieret sig med to eksperter i kunstig intelligens fra Aalborg Universitet - nemlig Anders B. Eriksen og Mathias Andersen.

JumpStory

Etableret i foråret 2018 af iværksætterne Anders Thiim Harder og Jonathan Løw. Hjælper igennem en kombination af tekstforfattere og kunstig intelligens kunderne med at få mere trafik til deres hjemmesider; bedre at tiltrække og fastholde kunder samt i det hele taget af få deres tanker og idéer ned på skrift.Kunder som LaserTryk.dk, Grød, Searchmind m.fl. bruger JumpStory platformen til at få skrevet og optimeret alt fra blogindlæg til SEO-artikler, jobannoncer, opslag til sociale medier m.v.

JumpStory ApS har følgende ejerkreds:

Co-founder Anders Thiim Harder (32%) Co-founder Jonathan Løw (32%) Ambolt Holding ApS (11%) Borean Innovation A/S (25%).

JumpStorys hovedkontor ligger i Højbjerg syd for Aarhus, mens selskabets udviklingsafdeling har base i udviklingsmiljøet Novi i Aalborg.www.jumpstory.dk

Kilde: JumpStory

Annonce

Historien kort fortalt

Derfor har JumpStory kontorer i både Højbjerg ved Aarhus og i Aalborg. Desuden har JumpStory allerede i adresse i Silicon Valley i USA, som matcher de internationale ambitioner.

JumpStory går kort fortalt ud på at styrke virksomheders kommunikation ved, at den bagvedliggende algoritme kommer med forslag til både formuleringer og billedvalg alt efter fra hvilken platform, som afsenderen forsøger at ramme sin målgruppe.

- Som kunde lægger man et udkast til eksempelvis en artikel, der skal give en bedre placering på søgemaskinerne, en jobannonce eller et Linkedin-opslag op på JumpStory og får det så gennemskrevet og optimeret af vores team af AI og tekstforfattere, forklarer Jonathan Løw og fortsætter:

- JumpStory er sat i verden for at gøre digital kommunikation så god, at alle mennesker i verden forstår hinanden bedre. Det er det hvorfor, som driver både Anders og jeg samt vores medarbejdere i Aarhus og Aalborg.

Annonce

En investering i teamet

Senest har Borean Innovation også fået øjnene op for idéen, og derfor har den offentlige investor sat en større millionbeløb i den videre udvikling af konceptet og internationaliseringen:

- JumpStory er early-stage, og vi har i høj grad investeret i det dygtige team bag. Udover Anders og Jonathan består kerneteamet af to eksperter i kunstig intelligens og maskinlæring fra Aalborg Universitet. Det er den kombination af erfarne kommunikationsfolk og unge spydspidser inden for AI, som vi tror rigtig meget på, fortæller Søren Niebuhr, porteføljechef hos Borean Innovation, og som i forbindelse med investeringen er indtrådt som formand for selskabets bestyrelse.

Investeringens størrelse er ikke offentliggjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce