Annonce
Østjylland

Irenes caféåbning trækker ud, nu byder hun på forpremiere

Billedet taler for sig selv, åbningen af caféen i Thonbogade er udsat, så planen om at åbne omkring 1. juli blev ikke realiseret. Foto: Mette Graugaard
Annonce

Horsens: Det trækker ud, og lige nu ligner caféen en byggeplads.

Sådan fortæller Irene Simonsen, som tidligere har varslet, at hun ville slå dørene op til Café Grundtvig Allemandseje i Thonbogade omkring 1. juli.

Sådan bliver det ikke, for huset kræver større ombygninger end ventet, og lige nu er der ikke fastlagt en dato for, hvornår hun kan byde indenfor i cafeen, som ejes af David Allermand og drives af erhvervskvinde og tidligere folketingsmedlem Irene Simonsen.

- Men møblerne til cafeen er købt, og de står hjemme på min mands gård. Så nu holder jeg en forpremiere på gården, hvor Esben Just giver koncert, og der er mulighed for at købe lidt mad og drikke, fortæller Irene Simonsen.

Datoen for koncerten er fredag 31. juli, stedet er Hylderødvej 4  i Hornsyld. Der er højest plads til 100 deltagere. Billetter købes direkte gennem Irene Simonsen på telefon 5356 3012.

En forsmag på cafeen, som netop vil være et tilbud om kulturel underholdning - musik, foredrag, debatter - tilsat mad og drikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Fødevarestyrelsen afviser at give millioner til corona-minkprojekt

Aarhus For abonnenter

Aarhus Lufthavn har også planer om en jernbane

Annonce