Annonce
Aarhus

Is, fodbold og festivitas

Northside er med ild, lys og ny festival-is med til at skabe en fodboldfest på Riisvangen, når Aarhus Fremad møder Lystrup.

Fodboldklubben Aarhus Fremad kunne i sommer melde ud, at man havde fået ny hovedsponsor. Nedrykkerne fra Riisvangen var gået i selskab med byens festival NorthSide, for at skabe et image som en fodboldklub af den lidt skæve og alternative slags med kendte klubber som St. Pauli, Union Berlin og ikke mindst Borussia Dortmund, som forbillede. En klub med plads til kulturel mangfoldighed,

Tanken var, at klubben på den måde også ville tiltrække et publikum, som ikke nødvendigvis har den store interesse for fodbold.

Om den manøvre er lykkedes vil stå klart, når det lørdag 4. april kl. 15 er blevet tid til første turneringskamp på hjemmebane.

Annonce

Aarhus Fremad møder Lystrup i oprykningskampen til 2. division, og det kommer ikke til at gå stille af.

Festivalen er nemlig på banen for at tænde op under Riisvangen ild, lys og stemning.

NorthSide bad tidligere på året sine gæster komme med input til, hvordan årets festival-is skulle smage. Der kom mere end 2200 forskellige bud ind, og dem har producenten Is fra Skarø arbejdet videre med for at udvikle en økologisk NS 15 is, der nu får premiere til fodboldopgøret på Riisvangen.

Aarhus Fremad byder også på »Fremad's stærke«. En pølse, som i følge klubben »smager af sejr og mangfoldighed«.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce