Annonce
Sport

Islændinge pillede brodden af Århus

Erik Veje ærgrede sig over nederlaget til Skjern. Foto: Ole Nielsen.
Erik Veje Rasmussen ærgrede sig over tirsdagens nederlag til Skjern, men var ikke sen til at rose modstanderens målmand Björgivn Pall Gustavsson.
Annonce

HÅNDBOLD: Ærgrelsen var ikke til at tage fejl af. Århus Håndbold havde egentlig leveret en god indsats, men stod alligevel som tabere af tirsdagens opgør mod Skjern.

Mulighederne var mange i kampens løb, men værterne havde svært ved at styre de to islændinge, målmand Björgvin Pall Gustavsson og bagspiller Elvar Jönsson.

- Det er sindssyg ærgerlig at stå her bagefter. Vi burde have ført med to eller tre ved pausen, men i slutfasen af første halvleg brændte vi for mange chancer. Alligevel havde vi en følelse af, at vi skulle have været i front. I anden halvleg spillede vi os til rigtigt fine chancer, men deres islandske målmand stod bare godt, ligesom deres islandske bagspiller Elvar Jönsson spillede en stor kamp. Set over hele kampen, gjorde vi det godt og kom til chancer. Vi brændte bare for mange af dem, sagde Erik Veje Rasmussen efter nederlaget på 29-33.

- Jeg tror, at vi skulle have skiftet lidt mere ud. Det var som om, at spillernes batterier gik lidt flade. Det irriterede mig lidt efterfølgende, at jeg ikke fik skiftet ud. Det var dog svært at forudse, at Emil Jessen ville spille sådan en kamp, sagde cheftræneren.

Der blev gået til stålet i tirsdagens kamp. Her er Nikolaj Læsø, der blev fanget i Skjerns forsvar. Foto: Kim Haugaard
Annonce

Irriterende afbrændere

Topscorer Nikolaj Læsø noterede sig også fremgang i det århusianske spil.

- Vi brændte lige for meget. Jeg havde selv tre chancer, som jeg burde have smidt ind. Vi er også nødt til at tage hatten af for deres målmand. Han stod en rigtig god kamp. Jeg var i hvert fald overrasket over det vip, som han tog fra mig. Jeg havde set bolden gå i mål, men den nappede han også.

Han virkede godt forberedt på jer?

- Han havde i hvert fald læst i avisen i går, at jeg skyder kort på nogle af mine skud og bare stillede sig derovre. Det er sådanne situationer, som er vildt irriterende. Du ved, at han står derovre, men du skyder derhen alligevel. Der skal vi være lidt mere kyniske i vores afslutninger og snyde ham i målet, sagde Læsø.

Århus Håndbold er fortsat placeret på en tiendeplads med 10 point, men har spillet en kamp mere end de andre. Derfor skal der også to point på kontoen, når de i næste runder møder KIF Kolding på udebane.

- Vi skal ikke bare hente point. Vi skal hente to point. Vores mål er, at vi skal i det slutspil. At slå Ribe/Esbjerg var en sejr, som jeg havde set komme. I dag troede jeg på, at vi kunne vinde, men inden sæsonen var det ikke en kamp, som vi havde forventet point i. Vi ligger lidt skidt i tabellen, men ser vi på den måde, som vi spiller på, så er jeg fortrøstningsfuld i forhold til resten af kampene. Jeg tror, at vi kan nå det. Vi skal bare slå holdene omkring os, sagde Nikolaj Læsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Annonce