Annonce
AGF

Islandsk AGF-målscorer: Irriterende nederlag

AGF's Jon Dagur Thorsteinsson fik - som mod Hobro - et indhop mod FC København. Og han gjorde en god figur og scorede sit første mål. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2019)
Jon Dagur Thorsteinsson fik i foråret point med fra Parken, da han spillede for Vendsyssel. Og det mente han også, at AGF havde fortjent fredag aften.
Annonce

FODBOLD: Islandske Jon Dagur Thorsteinsson kom på tavlen for AGF i sin blot anden superligakamp for klubben.

Offensivspilleren, der inden sæsonen skiftede fra nedrykkerne Vendsyssel, blev skiftet ind i 2. halvleg af fredagens opgør mod FC København og reducerede til 1-2 på en flot scoring med ni minutter tilbage af opgøret.

En scoring, der bragte spænding ind i kampen, og herefter pressede århusianerne på for at få udlignet. Det lykkedes ikke.

- Det er irriterende. Jeg synes, at vi spiller en fin kamp, og vi kommer til chancer, som vi burde have udnyttet bedre. Det irriterer mig, at de scorer deres mål, som de gør, for vi lægger virkelig en stor indsats i den her kamp, og alligevel får vi intet ud af det, kom det efter kampen fra Thorsteinsson, der tidligere på året var med til at spille 1-1 i netop Parken sammen med Vendsyssel.

- FC København er altid gode på eget græs, men der er altid muligheder. Hvis man respekterer dem for meget, kan det blive rigtig grimt, men jeg synes, at vi kom hertil og bare spillede vores spil. Vi fulgte vores plan, og selve præstationen var i min verden god nok til at få noget med. Det gjorde vi ikke, og så er den selvfølgelig ikke god nok, sagde islændingen.

I slutminutterne fremtvang han et frispark lige uden for københavnernes felt, og lignede en mand med en mission. Jon Dagur Thorsteinsson scorede flere gange i sidste sæson direkte på frispark i Vendsyssel-trøjen, men han fik ikke lov.

Og det så ud til at frustrere ham inde på banen, at det blev Tobias Sana, der fik opgaven.

Det afviste han nu efterfølgende.

- Jeg følte, at jeg kunne score, men det gjorde Tobias Sana også. Og sådan er det. Havde han scoret, havde det været perfekt. Det gjorde han ikke, men det havde jeg måske heller ikke gjort. Der er ingenting i det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Aarhus

Alarmen ringer i kommuner omkring Aarhus: - Vi følger corona-situationen meget tæt

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Annonce