x
Annonce
Aarhus

Italienske delikatesser i Risskov: Grappa åbner i ny, rund restaurant

Sådan kommer restauranten i Risskov efter planen til at se ud. Visualisering: Gandrup, Krabbe og Vang
Risskov får nyt og rundt vartegn til efteråret med italienske delikatesser som indhold.

RISSKOV: Vestre Strandallé får til efteråret en ny restaurant lige over for Bellevuehallen.

I krydset ved Nordre Strandvej dukker en cirkelformet restaurant op, som skal huse to nye medlemmer af Uffe Jakobsens restaurant-imperium i Midtbyen.

Ved Åboulevarden åbnede den tidligere AGF-fodboldspiller i 1995 Café Viggo, senere Grappa og Grappa al Porto samt Rømer. Sidste år kom Grappa Deli og Grappa Piccolo til, også på Åboulevarden, og det er netop de to forretninger, som også får afdelinger i Risskovs nye vartegn. Grappa Piccolo som restaurant og Grappa Deli med italienske takeaway-delikatesser.

Ligesom i Midtbyen er det tanken, at den nye Grappa Deli skal sælge pizza, salater og panini samt sandwich, friskbagt brød og færdige retter.

- Det har fra starten været planen, at Grappa Deli hurtigt skulle udvide med nye butikker, siger Uffe Jakobsen i en pressemeddelelse.

- Vores deli-koncept når helt nye kundegrupper, som for eksempel er folk på vej fra arbejde, der skal have lidt nem aftensmad med hjem. Handlende, der skal have en hurtig panini i hånden, eller mindre virksomheder, der ønsker en lækker frokost leveret til kontoret.

Annonce

Eget værksted

I forbindelse med Deli’en åbner Grappa Piccolo med plads til 40-50 gæster indenfor samt en stor, delvist overdækket terrasse.

Restauranten indrettes med pizzabageri og pastaværksted og montrer til charcuteri, oste og andre italienske delikatesser, fortæller Kim Dreehsen, produkt- og udviklingschef, i meddelelsen.

- På Piccolo vil vi servere cicchetti, som man kender dem fra Venedig, risotto, frisk pasta og pizza i bedste kvalitet, samt fjerkræ og porchetta stegt på rotisserie, siger han.

De to nye butikker forventes at åbne i oktober 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: Mere end 7000 meldte sig ledige i går -  og 248 nye smittetilfælde i Danmark 

Annonce