Annonce
Navne

Ivar Sørensen, 70 år

Pianist Ivar Sørensen, Studstrup, fylder lørdag 70 år. Privatfoto

Pianisten i Skagen og i Skolegade fylder år

Annonce

Pianist Ivar Sørensen fylder 70 år lørdag 26. januar.

Pianist Ivar Sørensen, Studstrup, fylder lørdag 70 år. Privatfoto

Pianisten Ivar Sørensen fra Studstrup har gennem mere end 25 år været med til at sætte sit præg på sommerlivet på toppen af Danmark. Bl.a. den tidligere restaurant Trekosten samt restaurant Sømærket og alle de celebre gæster i Gl. Skagen har nydt godt af Ivar Sørensens evner til at skabe stemningsfulde aftener med den storslåede solnedgang som baggrund. Naturen er en af grundene til at Ivar Sørensen fortsat vil være at finde i Skagen om sommeren.

Selv om levende pianomusik til fester og middage måske er ved at være et uddøende fænomen, så er Ivar Sørensen stadig en eftertragtet musiker med netop dette speciale.

Sin fritid bruger han på andre kunstneriske projekter som malerier, skulpturer og musikindspilninger.

I Skolegade i Aarhus har han sit musikatelier og herreværelse, som han har haft i mere end 25 år. Her har han bl.a. startet et koncept med private saloner, hvor publikum i en afslappet atmosfære kan nyde tonerne fra dygtige musikere i mange genrer.

Ivar Sørensen kan se tilbage på mange oplevelser takket være musikken. Mange opgaver og rejser er det blevet til og ikke mindst mange spændende mennesker har han mødt via sit musikalske virke, bl.a. på Jacob's Bar BQ i Aarhus.

Tilbage i 70'erne spillede han bl.a. med Wandy Tworek og med internationale orkestre på Restaurant Varna, Aarhus, og på hoteller og restauranter i bl.a. Randers og Ebeltoft.

Næste år kan Ivar Sørensen fejre sølvbryllup med hustruen Lene, der har fødselsdag samme dag som gemalen. Hun fylder dog kun 47 år i denne omgang, er miljøtekniker til daglig, men synger gerne i sin fritid, akkompagneret af sin mand.

Sammen har de sønnen Emil på 21 år, der læser til mediegrafiker, og som er en habil violinist, lydtekniker og DJ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Tilfreds AGF-træner efter nederlag: - Nogle gange er det vigtigt at forstå, hvilket niveau det her foregår på

AGF

Patrick Olsen: FCM har en klassetrup, men det har vi altså også

Annonce