Annonce
Kultur

Jøden, Sommer og Static: Østjysk trekløver bag titelsang

Rapperen Jøden, Michael Mühlebach Christiansen, har skrevet teksten og rapper titelsangen, Peter Sommer synger omkvædet, mens århusianske DJ Static har lavet musikken og produceret. Musikvideoen til "Vitello" er naturligvis også delvist animeret. - Det er altid fantastisk at se, hvad der kommer ud af optagelserne. Jeg blev bedt om at cykle op og ned ad en villavej på en havelåge og tænkte, at det kommer der da ikke en video ud af. Men bagefter var jeg virkelig imponeret. Det er som at være med i "Avatar", siger han og griner. Still fra musikvideoen til "Vitello" af Ja Film

Rapperen Jøden har sammen med Peter Sommer og DJ Static skabt titelsangen til den nye animationsfilm "Vitello".

Annonce

AARHUS: Da Anders Berthelsen, direktør og medstifter af Ja Film, skulle have skrevet en titelsang på den nye animationsfilm "Vitello", var han ikke i tvivl om, hvem der skulle have et opkald - hans gamle klassekammerater fra Skanderborg Realskole, Michael Jøden og Peter Sommer.

- Man siger, at lige børn leger bedst, men det gør skæve børn altså også. Både Anders og Peter er nogle talentfulde drenge at arbejde sammen med. Vi har været så heldige, at vi alle er landet på en kreativ hylde, og vi har alle mod på at lege. Peter er visesanger, Anders er en guds benådet tegner og jeg laver fjollet rapmusik. Det er sjovt, at vi kan mødes alligevel, siger Jøden.

Selv om han ikke selv har børn, kendte han Vitello-universet, så da han i efteråret satte sig til at skrive teksten til filmens titelsang, vidste han, hvad han ville lægge vægt på.

- Peter Sommer og jeg mødes ind imellem for at hænge ud og drikke kaffe. Denne gang havde vi lige en ekstra ting på dagsordenen: Skulle vi lave den her sang? Peter Sommer, DJ Static og jeg har tidligere arbejdet sammen om nummeret "Hamrer Løs", så da vi blev enige om at sige ja til opgaven, tog jeg fat i Static samme dag. Han var helt klar på projektet, fortæller Jøden.

Århusianske DJ Static har lavet musikken og Peter Sommer omkvædet, mens Jøden rapper sangens vers. Det meste af titelsangen er indspillet i Lydhavnen på Sydhavnen i Aarhus, hvor DJ Static har sit studie. Han og Nicolai Absalon har produceret sangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-topscorer varmer op til sølvbrag: - Jeg tror da, at Ståle er lidt nervøs

AGF

Jagten på de 17 mål eller flere: AGFer kæmper med gammel ven om Superligaens topscorertitel

Annonce