Annonce
Sport

Jønsson bekræftet i tyrkisk klub

Jens Jønsson præsenteret i Tyrkiet. Foto: Konyaspor

Jens Jønsson aftale med Konyaspor faldt fredag endelig på plads.

Jens Jønsson er blevet bekræftet som en ny spiller i klubben Konyaspor.

Som Stiften kunne berette torsdag, så forlader midtbanespilleren AGF for den tyrkiske klub. Angiveligt for en pris i omegnen af 2,5 millioner kroner.

»Jeg ved, at jeg kommer til et stort fællesskab. Jeg har set stadion og stemningen under kampe på internettet, og er meget imponeret. Mit mål med holdet er at nå Champions League og gøre det godt i ligaen og cuppen,« siger Jens Jønsson til Konyaspors hjemmeside.

Annonce

Den 23-årige, der har spillet i AGF siden ungdomsårene, understreger dog, at Aarhus-klubben altid vil væres hans hjem i Danmark.

»AGF er min klub. Det er her, jeg er blevet formet som fodboldspiller, og det er da lidt vemodigt, at jeg ikke længere skal have min daglige gang på Fredensvang. Men jeg glæder mig også til at tage fat på helt nye udfordringer i en ny liga og i en helt anden fodboldkultur. Det er det, jeg har haft som målsætning, og det er en barndomsdrøm, som nu er gået i opfyldelse,« siger Jens Jønsson i en pressemeddelelse.

Konyaspor endte som nummer tre i den tyrkiske liga i fjor, og det glæder den sportslige ledelse i AGF, at man er lykkedes med at sælge en spiller til en klub af den størrelse.

»Det er stort for Jens at få mulighed for at prøve sig af på et højere niveau. Det har han fortjent. Han har både talentet og viljen til at drive det vidt, og vi er stolte over, at vi har været med til at skubbe ham i den rigtige retning. Det er på alle måder en god historie for AGF. Jens er en rigtig Aarhus-dreng, der kom til os som 11-årig fra vores samarbejdsklub Lyseng. Han er gået hele vejen gennem vores talentudvikling, været på alle ungdomslandshold - senest med en flot præstation til OL - og i en alder af blot 23 år står han noteret for 121 førsteholdskampe. Alle i klubben under ham den mulighed, han nu har fået, og det er også et stort skulderklap til vores talentudvikling og alle de trænere og ledere, der gennem årene har haft med ham at gøre,« siger sportschef Jens T. Andersson i en pressemeddelse.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

AGF

Bagkanten: Patrick Olsen er pludselig kommet i klemme i AGF, men betyder det, at han skal se langt efter spilletid fremover?

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce