Annonce
Sport

Jønsson og Hagelskjær udtaget til OL

<p>Thomas Hagelskjær skal også med flyet mod Rio. Foto: Axel Schütt</p>

Der er længe været spekuleret i, om AGF?s Jens Jønsson fik lov af klubben til at tage med det danske landshold til OL i Rio.

Annonce

Der er længe været spekuleret i, om AGF's Jens Jønsson fik lov af klubben til at tage med det danske landshold til OL i Rio.

AGF?s Jens Jønsson er udtaget til OL. Foto: Axel Schütt

Mandag blev det så offentliggjort, at Jens Jønsson er at finde i 18-mandstruppen, mens Thomas Hagelskjær indtager en rolle som reserve. Nu mangler det så blot, at AGF giver begge spillere grønt lys, hvilket forsat mangler afklaring. Sportschef Jens Andersson indikerer dog, at der er god dialog parterne i mellem.

»Vi er i AGF glade på Jens Jønssons og Thomas Hagelskjærs vegne over, at de er udtaget. Det er stort at skulle være med til OL. I forhold til Jens Jønsson har det hele tiden været mit ansvar og min beslutning, og jeg har haft en længere dialog med både Jønsson og Niels Frederiksen (landstræner, red.) om de faktorer, der spiller ind,« siger sportschef Jens Andersson.

Selv glæder Jens Jønsson sig til at repræsentere Danmark ved OL, skulle han få lov.

»Det bliver da en kæmpe oplevelse, det er klart. Det er jeg da glad for og stolt over,« fortæller Jens Jønsson, der tilføjer, at ambitionen er at spille bedst muligt og repræsentere de rød-hvide farver på bedste vis.

Også AGF's tredjemålmand Thomas Hagelskjær blev hevet op af Niels Frederiksens hat, hvor århusianeren blev præsenteret som blandt truppens reserver.

»Jeg tror ikke, at jeg skal ind og have spilletid. Der er som udgangspunkt to foran mig, så jeg skal holde mig skarp dernede, hvis der sker noget, og hvem ved, det kan gå stærkt,« fortæller Hagelskjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Lige nu kan du blive testet hele 16 steder i Aarhus Kommune: Få overblikket her

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus og omegn: Antallet af smittede stiger en smule igen

Annonce