Annonce
Aarhus

Jacob Bundsgaard om 10-punktsplan: - Vi er langt fra i mål

Borgmester Jacob Bundsgaard - her fotograferet i Bispehaven - er åben for at opdatere 10-punktsplanen for at gøre op med parallelsamfundet. Foto: Axel Schütt

Borgmester Jacob Bundsgaard er parat til at opdatere sit opgør med parallelsamfundet.

Annonce

AARHUS: - Vi er langt fra i mål, så jeg vil mene, det er oplagt at opdatere 10-punktsplanen løbende, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S) som svar på kritikken fra især de borgerlige partier af, at planen "opgør med parallelsamfund" ikke gør en forskel.

- 10-punktsplanen er især et værdiarbejde, der skal ud at leve i kommunens organisation. På den måde er det et længerevarende arbejde, der supplerer den indsats, vi i forvejen gør i en række magistratsafdelinger. Planen baner vejen for en række initiativer, blandt andet et exitprogram for kvinder, der lever i undetrykkende forhold, forklarer Jacob Bundsgaard.

De borgerlige partier synes ikke det er nok?

- Min oplevelse er, at deres opbakning strandede på noget taktisk mere end indholdsmæssigt. Jeg vil opfordre til at man kaster sig mere ind i kampen. Det er vigtigt at huske, at 10-punktsplanen ikke står alene, men som sagt supplerer den indsats, vi gør i forvejen, siger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Wellness-center brød igen og igen coronaregler: Til sidst kom politiet forbi med bøder

Annonce