Annonce
Aarhus

Jagthund fandt lig i skovbunden

Søndag var en gruppe jægere på jagt i skovene omkring Aarhus Lufthavn, da en jagthund gjorde et uhyggeligt fund i skovbunden.

KOLIND: En gruppe jægere fra Djursland var søndag samlet for at gå på jagt i skovene ved Aarhus Lufthavn, da en af gruppens hunde gjorde et makabert fund.

- Vi kunne høre en af hundene halse i et stykke skov lidt derfra. Ejeren af hunden blev nervøs, da det kom fra et sted, der er militær grund og derfor indhegnet af pigtråd, så han var bange for pigtråden. Han gik gennem området for at finde hunden, og så så han noget, der lå på jorden, som han først synes lignede en fodbold, fortæller skovfoged Søren Stilling.

Fundet viste sig at være et kranium.

Politiet blev derefter underrettet og var både søndag og mandag på stedet for at lave undersøgelser.

15 meter inde i skoven, er der gravet fire huller i skovbunden. Foto: Jens Thaysen

Fire huller i skovbunden

Området ligger på Sognevejen nord for Stabrand på Djursland, og selve findested er en smal skovvej, der ender i en lille rundkørsel, som ikke kan ses fra den trafikerede Sognevej.

I bunden af skovvejen ligger et for længst nedlagt militært bunker-anlæg, og det er det, der er indhegnet af både almindeligt hegn og pigtråd.

På vejen op mod bunkeranlægget hang onsdag stadig to markeringer med politiets rød-hvide plasticbånd, ligesom et tredje kunne skimtes på en gren cirka 10 meter nede ad en lille sti. Cirka 15 meter inde i den tætte granskov var der tydelige fodaftryk ligesom der var gravet fire huller på en halv meters dybde.

- Liget kan godt have ligget her længe, for det er ikke et område, hvor der normalt kommer mennesker - det er måske derfor, det ikke er fundet tidligere, fortæller skovfoged Søren Stilling.

Skoven ved Krarup, hvor et jagtselskab søndag fandt et lig. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce