Annonce
Erhverv

Jan og Kent sadler om

Autoforhandlerne Jan Lindgaard (tv.) og Kent Kristiansen har sagt farvel til Citroën forstået på den måde, at værkstedet nu er blevet et selvstændigt værksted fremfor et autoriseret Citroën-værksted. Folkene bag værkstedet har dog stadig speciale i franske biler. Foto: Carina Mayner
Autoforhandlerne Jan Lindgaard og Kent Kristiansen har ændret status til selvstændigt autoværksted.
Annonce

Odder: Autoværkstedet Lindgaard og Kristiansen med adresse på Horsensvej i Odder er pr. 1. januar blevet et selvstændigt værksted med speciale i Citroën, Peugeot og det nyere selvstændige bilmærke DS.

Lindgaard og Kristiansen, der har eksisteret siden 1994, solgte fra 1996-2006 nye biler af mærket Citroën. Derefter fortsatte de som autoriseret Citroën-værksted indtil årsskiftet. Men det er altså slut nu, hvor de har sagt farvel til Citroën-importøren.

- Vi har et ønske om i højere grad at sætte vores helt eget præg på forretningen. Som mærkeværksted stilles der visse krav i forbindelse med blandt andet markedsføring, som man skal leve op til. Dem er vi fri for nu, siger Jan Lindgaard og understreger, at afskeden med Citroën-importøren er foregået i god ro og orden.

- Vi har skam været glade for samarbejdet, men nu føler vi, at vi har så meget erfaring, at vi kan selv, siger han.

Selv om værkstedet altså ikke længere er et autoriseret Citroën-værksted, har firmaet stadig speciale i Citroën, Peugeot og DS og vil have adgang til køb af originale dele og testudstyr.

- For vores kunder betyder ændringen faktisk ikke andet, end at vi ikke mere kan udføre garantireparationer eller reparere tilbagekaldte biler. Men vi kan lave stadig alt, så garantien bevares, siger Kent Kristiansen.

Annonce

Foreløbig samme adresse

Ud over de to kompagnoner tæller Lindgaard og Kristiansen også tre svende. Ligesom deres mestre vil de fortsat løbende deltage i efteruddannelse, så alle er opdateret på den nyeste teknologi. Arbejdspladsen vil fortsat være værkstedet på hjørnet af Horsensvej og Sønderbakken.

- En del kunder har spurgt, om vi var ved at lukke, efter at det i juni sidste år kom frem, at vi ønsker at få lavet en lokalplan, der eliminerer værkstedet til fordel for etagebyggeri. Den plan er stadig på vej i det politiske system, men selv hvis den vedtages, er intet sikkert. I hvert fald har vi ingen planer om hverken at lukke eller flytte de første to-tre år, siger Jan Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce