Annonce
Erhverv

Jan og Kent sadler om

Autoforhandlerne Jan Lindgaard (tv.) og Kent Kristiansen har sagt farvel til Citroën forstået på den måde, at værkstedet nu er blevet et selvstændigt værksted fremfor et autoriseret Citroën-værksted. Folkene bag værkstedet har dog stadig speciale i franske biler. Foto: Carina Mayner
Autoforhandlerne Jan Lindgaard og Kent Kristiansen har ændret status til selvstændigt autoværksted.

Odder: Autoværkstedet Lindgaard og Kristiansen med adresse på Horsensvej i Odder er pr. 1. januar blevet et selvstændigt værksted med speciale i Citroën, Peugeot og det nyere selvstændige bilmærke DS.

Lindgaard og Kristiansen, der har eksisteret siden 1994, solgte fra 1996-2006 nye biler af mærket Citroën. Derefter fortsatte de som autoriseret Citroën-værksted indtil årsskiftet. Men det er altså slut nu, hvor de har sagt farvel til Citroën-importøren.

- Vi har et ønske om i højere grad at sætte vores helt eget præg på forretningen. Som mærkeværksted stilles der visse krav i forbindelse med blandt andet markedsføring, som man skal leve op til. Dem er vi fri for nu, siger Jan Lindgaard og understreger, at afskeden med Citroën-importøren er foregået i god ro og orden.

- Vi har skam været glade for samarbejdet, men nu føler vi, at vi har så meget erfaring, at vi kan selv, siger han.

Selv om værkstedet altså ikke længere er et autoriseret Citroën-værksted, har firmaet stadig speciale i Citroën, Peugeot og DS og vil have adgang til køb af originale dele og testudstyr.

- For vores kunder betyder ændringen faktisk ikke andet, end at vi ikke mere kan udføre garantireparationer eller reparere tilbagekaldte biler. Men vi kan lave stadig alt, så garantien bevares, siger Kent Kristiansen.

Annonce

Foreløbig samme adresse

Ud over de to kompagnoner tæller Lindgaard og Kristiansen også tre svende. Ligesom deres mestre vil de fortsat løbende deltage i efteruddannelse, så alle er opdateret på den nyeste teknologi. Arbejdspladsen vil fortsat være værkstedet på hjørnet af Horsensvej og Sønderbakken.

- En del kunder har spurgt, om vi var ved at lukke, efter at det i juni sidste år kom frem, at vi ønsker at få lavet en lokalplan, der eliminerer værkstedet til fordel for etagebyggeri. Den plan er stadig på vej i det politiske system, men selv hvis den vedtages, er intet sikkert. I hvert fald har vi ingen planer om hverken at lukke eller flytte de første to-tre år, siger Jan Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Inhabilitet: Unfair og usædvanligt rygtetjek

En usædvanlig sag. Sådan kan Enhedslisten og Radikales 10-dages forespørgsel om Teknik og Miljø-rådmand Bünyamin Simseks habilitet i sagen om Risskov Strandpark betegnes. De to partier med Keld Hvalsø (EL) og Eva Borchorst Mejnertz (R) i spidsen har rejst forespørgslen, hvor de blandt andet spørger borgmesterens afdeling, hvordan den anbefaler rådmænd at agere i sager, ”der vedrører personlige venner, logebrødre og økonomiske bidragsydere.” Man sætter derfor den store projektørlampe på rådmanden og mistænker ham for vennetjenester og forklarer det med, at man har hørt rygter fra folk i området. Hvis formålet var at belyse, hvorvidt der var et inhabilitetsproblem i sagen om en udstykket villa i Risskov, så er der andre og mindre larmende måder at gøre det på. At rejse en 10-dages forespørgsel, fordi man har hørt nogle rygter, er en usædvanlig fremgangsmåde, der kun er med til at rejse opmærksomhed og mistillid i en sag, der i forvejen har været ramt af myter og misforståelser. Det er en gratis omgang for Enhedslisten og Radikale på denne måde indirekte at insinuere, at der er problemer i sagen om Risskov Strandpark, så selvom der intet viser sig at være i sagen, vil det stadig summe af rygter og snak efterfølgende. Især når man blot går videre med rygter og ikke har dokumentation for beskyldningerne. Det er ikke fremmende for tilliden til systemet og langt fra noget, man har brug for i Aarhus lige nu. Systemet er nu engang indrettet sådan, at det er en politiker selv, der skal oplyse om der er problemer med inhabilitet, og derfor kan Enhedslistens og Radikales forespørgsel ses som mangel på tillid til rådmanden. Nu er det en del af et officielt dokument, og derfor er det, der lige nu blot er rygter, blevet en offentlig mistanke om rådmanden, og det er ganske enkelt voldsomt og usædvanligt. Selvfølgelig skal man reagere, hvis man har en mistanke, men enten skal man have mere håndgribelig dokumentation, ellers skal man lufte sin mistanke mindre offentligt. Det andet er unfair.

Aarhus

32-årig fængslet i kidnapningssag: To personer bortført med køller og pistoler

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];