Annonce
Aarhus

Jeg-lever-af-lys-healer: Jeg spiser som andre - bare mindre

Helse Messe

Den omstridte lyshealer Kay Hougaard er med helsemessen i Ceres Park: "Det, som folk er faldet over, er ordet lys. Man kan også kalde det energi."

Efter Aarhus-healeren var med i DR-programmet Kontant, er kritikken haglet ned over ham.

Annonce

Kay Hougaard påstod, at han ikke har levet af mad - men udelukkende af lys siden 2013. DR Kontant afslørede, efter at have talt med den lokale grillbar, at Kay Hougaard jævnligt kom forbi til en hotdog, hvilket healeren selv bekræftede.

Lørdag mødte avisen lyshealeren på helsemessen.

»Det, jeg har sagt, er blevet fordrejet. Jeg føler mig meget dårligt behandlet af DR,« sagde Kay Hougaard.

Sammen med sin advokat kræver healeren, at DR bringer et dementi.

Så du lever ikke af lys?

»Det, som folk er faldet over, er ordet lys. Man kan også kalde det energi. Jeg spiser og drikker lige som alle andre mennesker - bare mindre,« sagde Kay Hougaard.

Mener du, at børn kan leve af lys?

Nej, selvfølgelig kan de ikke det.

Hvad er dit budskab?

Vi har alle friheden til at spise, hvad vi vil, hvor meget og hvornår.

Hvornår har du sidst spist?

Det gjorde jeg i går.

Søndag holder Kay Hougaard foredrag på helsemessen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce