Annonce
Navne

Jennifer Aniston fylder 50 år: Hun vil altid være Rachel

Skuespiller Jennifer Aniston fylder 50 år mandag 11. februar. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Jennifer Aniston vil ikke udelukke, at der på et tidspunkt kommer nye afsnit af tv-serien "Venner". Mandag 11. februar fylder stjerneskuespilleren 50 år.

Annonce

50 Hun har spillet med i over 30 film - flere med stor kommerciel succes - men der er én rolle, som Jennifer Aniston altid vil blive sat i forbindelse med: Rachel Green i tv-serien "Venner".

Selv om det er 15 år siden, det sidste afsnit af serien blev indspillet, så kan Jennifer Aniston på sin 50-års fødselsdag mandag 11. februar stadig klikke ind på Netflix og se et afsnit af "Venner", der også kører endnu på tv-stationer verden over.

Den amerikanske stjerne fik sin første tv-rolle i 1990. Fire år senere dukkede hun op som Rachel, den naive og veldrejede rigmandsdatter, i "Venner". Faktisk var hun i første omgang tiltænkt rollen som Monica, men den endte med at gå til Courteney Cox.

Seriens enorme succes var med til at gøre Jennifer Aniston til en af de bedst betalte kvindelige skuespillere og åbnede samtidig for en filmkarriere. "Bruce den almægtige", "Men så kom Polly" og "Familien Miller" er nogle af de romantiske komedier, Aniston har en bærende rolle i.

Berømmelsen har samtidig gjort Aniston til en af Hollywoods største kendisser, og interessen for hendes privatliv blev ikke mindre, da hun i 2000 giftede sig med Brad Pitt, en anden superstjerne, der ikke mangler kvindelige beundrere.

Det forhold brast fem år senere, og i 2011 mødte hun skuespiller og instruktør Justin Theroux, men de gik fra hinanden for godt et år siden.

Selv om Jennifer Aniston stadig har travlt med både nye film og en ny tv-serie, så går der ikke lang tid imellem, at hun eller de andre "Venner"-stjerner bliver spurgt, om og hvornår holdet bliver genforenet.

Aniston er forsigtig med at love noget, men har i forskellige talkshows sagt, at "alt er muligt", men at det kræver, at alle vil være med.

- Vi piger (fra serien, red.) siger altid, at vi ville elske at gøre det, men af en eller anden årsag er drengene ikke helt så vilde med idéen, sagde hun sidste år.

Jennifer Aniston er halvt græsk, skilsmissebarn af skuespillerforældre og født i Los Angeles, men vokset op i New York.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce