Annonce
Erhverv

Jens er imponeret: Gør-det-selv-folket bliver ved med at renovere

Butikschef Jens Nissen holder en lille pause på pladsen, hvor der snart vil være 19 nye p-pladser. Foto: Carina Mayner
2020 blev et så godt år for jem & fix i Odder, at butikken nu skal både udvides og renoveres. Det giver mange opgaver til butikschef Jens Nissen og hans kolleger.

Odder: Der bliver kørt med store gravemaskiner, lagt fliser og kigget på tegninger hos jem & fix i Odder for tiden. Og det er faktisk kun begyndelsen på et par måneder med ekstraordinære mange opgaver for de ansatte - og sikkert også en smule ombygningsrod.

Forude venter nemlig to måneder med renovering og udvidelser, inden butikken i slutningen af november slår dørene op til et - ifølge butikschef Jens Nissen - helt anderledes mekka for primært gør-det-selv folket.

- Vi lukker butikken helt i 14 dage op til den store åbningsdag søndag 21. november. Blandt andet skal der lægges nye gulve over alt. Men ellers regner vi bestemt med at kunne klare at betjene kunderne under ombygningen, siger butikschefen, som har haft førertrøjen på i Odder siden starten af 2020.

Annonce

Et superår

En af begrundelserne for at udvide netop i Odder er ifølge Jens Nissen, at omsætningen i jem & fix Odder sidste år steg med hele ni millioner kroner. Som i mange andre byggemarkeder kan en del af væksten tilskrives corona-pandemien, som førte til, at mange hjemsendte danskere gik i gang med gør-det-selv-projekter. Det være sig alt lige fra store haveprojekter til diverse renoveringer. Mest det sidste, fortæller Jens Nissen.

På landsplan vil 2021 omsætningen formentlig være tilbage til før coroana-pandemien, men ikke i Odder, hvor omsætningen stadig er for opadgående. Det gør, at koncernen med 124 butikker alene i Danmark vil satse lidt ekstra på Odder. Dertil kommer 54 butikker i Sverige samt otte butikker i Norge. Omkring 2100 ansatte arbejder i jem & fix, som er en del af  Harald Nyborg koncernen.

- Samtidig er vi i Odder efterhånden i bekneb for p-pladser på de travle lørdage. Så nu giver vi det hele en kraftig overhaling, siger butikschefen.

Den største forandring for kunderne bliver, at vi renoverer butikken fra ende til anden med nye gulve, nyt interiør og så videre.

Jens Nissen

Ud over en helt ny p-plads med plads til 19 biler ud mod Aarhusvej, vil der i løbet af de næste par måneder også blive bygget et nyt overdække på 200 kvadratmeter mod syd samt i den eksisterende gård, der samtidig udvides. Mod nord vil der også blive etableret et indhegnet overdække, så medarbejderne ikke behøver flytte varer indenfor ved lukketid.

- Den største forandring for kunderne bliver nu nok, at vi renoverer butikken fra ende til anden med nye gulve, nyt interiør og så videre. Derfor er det nødvendigt at lukke helt ned i de omtalte 14 dage, mens vi gør klar, siger Jens Nissen.

Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

AGF For abonnenter

Gult kort til AGF, for det er i den grad på tide, at de leverer sådan en rigtig brandkamp

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Smittefare i testkøen: Nu skal der strammes op med mundbind og afstand

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Alarm 112

Frontalt sammenstød i Ryomgård: 18-årig mand sendt på hospitalet

Byudvikling

Ny bydel: Her kan du komme til at bo på nedlagt hospital

Erhverv

Længe ventet erhvervstårn får sin første lejer

Aarhus For abonnenter

Lise mistede to ægtefæller og sit syn: - Men jeg er nok typen, der får det bedste ud af alting

Erhverv

Tæt på udsolgt: Nicolinehus runder en milliard kroner i salg af ejerlejligheder

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aarhus

Lynhurtigt el-løbehjul beslaglagt: 31-årig kørte slalom med 60 km/t mellem cyklisterne

Byudvikling

Flere læsere undrer sig: Hvad sker der med byens mest forfaldne ejendom?

Alarm 112

Ballade ved lokalopgør: Fodboldfans indkasserede 29 sigtelser

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Hvor fanden er bolden? Et hav af ringe AGF-leveringer i Randers

Erhverv

Ny portal skal gøre det nemmere at finde job som ufaglært: - Alle har ret til et godt arbejdsliv

Annonce