Annonce
Sport

Jens Gjesing og VSK forlænger samarbejdet frem til 2024

Cheftræner Jens Gjesing (th) og assistenttræner Mads Post har forlænget samarbejdet med VSK Aarhus for de næste tre sæsoner. Foto: Ole Nielsen.
Den tidligere AGF-spiller skal stå i spidsen for VSK Aarhus' herrehold i yderligere tre sæsoner. Assistenttræner Mads Post forlænger også sin aftale.

FODBOLD: VSK Aarhus har fundet den rette trænerkonstellation til sit herrehold i fodboldens 2. division. Sådan må konklusionen lyde i bestyrelsen efter klubben lørdag meldte ud, at den har forlænget samarbejdet med cheftræner Jens Gjesing og assistenttræner Mads Post for yderligere tre sæsoner.

Jens Gjesing kom til det nordlige Aarhus for to år siden, hvor han først førte VSK Aarhus tilbage i 2. division og siden har været med til at etablere holdet i den tredjebedste fodboldrække herhjemme.

Et arbejde, der nu har ført til forlængelsen.

Annonce

- VSK er en stor og bred klub med mange planer. Det har derfor været vigtigt at sikre kontinuiteten omkring det sportslige arbejde med divisionsholdet i en lang periode fremadrettet. Vi føler os trygge ved, at det er den tidligere superligaspiller, Jens Gjesing, der sammen med Mads Post, som skal lede VSK frem mod nye udfordringer de næste tre år.


Vi føler os trygge ved, at det er den tidligere superligaspiller, Jens Gjesing, der sammen med Mads Post, som skal lede VSK frem mod nye udfordringer de næste tre år.

Klaus Goeg


- Begge trænere er vokset op i de to klubber, Vejlby IK og Skovbakken, der for fem år siden fusionerede til VSK Aarhus. VSK, der er en af Jyllands største fodboldklubber med 1350 medlemmer, har netop vedtaget en ny strategi for børnefodbolden, der skal sikre, at økosystemet trives i klubben, siger Klaus Goeg fra bestyrelsen.

Ny struktur efter foråret

VSK Aarhus indtager på nuværende tidspunkt femtepladsen i 2. divisions pulje 1. Efter forårssæsonen afslutning indføres en ny struktur, hvor division bliver splittet op i to. Holdene fra andenpladsen og til sjettepladsen i de nuværende to puljer bliver en del af den nye tredjebedste række kaldet '1.division', mens nummer syv til 10 kommer i den nye '2. division', som næste sæson vil være den fjerdebedste række herhjemme.

- Det er klart, at drømmen er at komme blandt de seks bedste og være komme med i den bedste af rækkerne, når foråret slutter. Vi føler, at VSK har et solidt fundament, som der tålmodigt men ambitiøst skal bygges videre på. Vi har stor tillid til, at Gjesing kan løse opgaven og vi ser frem til samarbejdet i de kommende tre år, siger Klaus Goeg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce