Annonce
Sport

Jens Stage: - Jeg er træt af, at vi ikke skal til Litauen

Jens Stage (14), AGF, jubler efter udligningen til 1-1 under Alka Superliga-kampen mellem FC København og AGF i Telia Parken fredag den 25. maj 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Efter nederlaget i Parken var Jens Stage fyldt med en splittet følelse. På den ene side ærgrede han sig over, at AGF ikke kommer i Europa. Men han kunne ikke lade være med at være stolt af sit hold.

FODBOLD: For to måneder siden var Jens Stage ikke i nærheden af at være fast mand i AGF. Fredag bar han anførerbindet og førte Superligaholdet ind i Parken.

Det kan gå hurtigt i fodbold. Og det gjorde det også denne fredag, hvor Stage og AGF tabte 1-4 til FC København i kampen om en plads i Europa.

Anføreren scorede AGFs mål. Og efter kampen lagde han ikke skjul på, at han var splittet følelsesmæssigt.

- Lige nu er jeg ærgerlig over, at vi ikke skal en tur til Litauen i næste sæson. Men på den anden side er jeg også stolt over at repræsentere denne klub og være én af de drenge, der giver sig 100 procent hver gang og trækker så mange fans med til København en fredag aften. Det viser noget format omkring klubben. Og det gør mig stolt. Men jeg er selvfølgelig også træt af, at vi tabte.

- Det er lidt en både-og fornemmelse, jeg står med. Det var ikke vores bedste fodboldkamp, men på den anden side, så lagde vi 100 procent ude på banen - og vi kan ikke forlange mere end det, selvom spillet kunne være bedre. Men når fansene står og hylder en bagefter, så kan jeg alligevel ikke undgå at være en my stolt, sagde Jens Stage om de 2.500 AGF-fans, der fyldte den ene bagende i Parken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Bilister skal ud på omvej: Veje i det vestlige Aarhus er også spærret mandag

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Aarhus

Heste på dybt vand: Vandmasserne ved Brabrand Sø tiltrak nysgerrige østjyder

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce