Annonce
Sport

Jens Stage: - Jeg er træt af, at vi ikke skal til Litauen

Jens Stage (14), AGF, jubler efter udligningen til 1-1 under Alka Superliga-kampen mellem FC København og AGF i Telia Parken fredag den 25. maj 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Efter nederlaget i Parken var Jens Stage fyldt med en splittet følelse. På den ene side ærgrede han sig over, at AGF ikke kommer i Europa. Men han kunne ikke lade være med at være stolt af sit hold.

Annonce

FODBOLD: For to måneder siden var Jens Stage ikke i nærheden af at være fast mand i AGF. Fredag bar han anførerbindet og førte Superligaholdet ind i Parken.

Det kan gå hurtigt i fodbold. Og det gjorde det også denne fredag, hvor Stage og AGF tabte 1-4 til FC København i kampen om en plads i Europa.

Anføreren scorede AGFs mål. Og efter kampen lagde han ikke skjul på, at han var splittet følelsesmæssigt.

- Lige nu er jeg ærgerlig over, at vi ikke skal en tur til Litauen i næste sæson. Men på den anden side er jeg også stolt over at repræsentere denne klub og være én af de drenge, der giver sig 100 procent hver gang og trækker så mange fans med til København en fredag aften. Det viser noget format omkring klubben. Og det gør mig stolt. Men jeg er selvfølgelig også træt af, at vi tabte.

- Det er lidt en både-og fornemmelse, jeg står med. Det var ikke vores bedste fodboldkamp, men på den anden side, så lagde vi 100 procent ude på banen - og vi kan ikke forlange mere end det, selvom spillet kunne være bedre. Men når fansene står og hylder en bagefter, så kan jeg alligevel ikke undgå at være en my stolt, sagde Jens Stage om de 2.500 AGF-fans, der fyldte den ene bagende i Parken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce