Annonce
AGF

Jens Stage solgt til FCK i 'historisk' handel

Jens Stage fortsætter karrieren i FC København. Foto: Ole Nielsen
AGF har solgt sin midtbaneprofil til den københavnske mesterklub i en rekord stor handel.
Annonce

FODBOLD: AGF må klare sig uden sin midtbanemotor i den kommende sæson. Efter flere dage med masser af rygter, har AGF mandag formiddag offentliggjort, at klubben sælger Jens Stage til FC København.

- Det lå ikke i kortene, at vi skulle skille os af med Jens på nuværende tidspunkt. Men sådan er fodbold - nogen gange ændrer tingene sig hurtigt. Og da Stage selv har haft et brændende ønske om skiftet, så har vi efterkommet det, da vilkårene også blev tilfredsstillende for os - vi kan således konstatere, at det er en historisk stor aftale i dansk fodbold, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, der ønsker Jens Stage held og lykke med de nye udfordringer.

Jens Stage skiftede til AGF i sommeren 2016 fra 2. divisionsklubben Brabrand, som også kan se frem til at få en gevinst ud af aftalen mellem AGF og FC København.

Jen Stage ser frem til et nyt kapitel i sin karriere.

- Jeg var glad og beæret, da jeg i sin tid blev tilbudt en chance i AGF. Nu er jeg blevet ældre og mere sulten efter professionel succes, og så kommer der nogen gange en mulighed forbi i livet, man ikke havde regnet med. Jeg får nu mulighed for at tage et skridt videre i min karriere og prøve kræfter med europæisk fodbold og se hvor langt talentet rækker på den scene, udtaler Jens Stage i en pressemeddelelse.

Jens Stage har skrevet på en aftale med FCK, der løber frem til sommeren 2024. Han får trøjenummer 6 i FCK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce