Annonce
Aarhus

Jernrør, peberspray, penge og hash: Politiet havde travl aften i visitationszonen

Der var gevinst fire gange i løbet af onsdag aften og natten til torsdag i visitationszonen. Arkivfoto: Scanpix
Annonce

AARHUS: Der bliver patruljeret flittigt i visitationszonen i Aarhus og onsdag og natten til torsdag gav synligheden, visitationer og ransagninger af biler bonus hele fire gange for Østjyllands Politi.

Først blev en 20-årig mand klokken 17.58 sigtet for at være i besiddelse af et våben, da en patrulje fandt et jernrør bag i hans bil. Den 20-årige holdt på Kappelvænget i Aarhus V, og det var under ransagningen af bilen, at betjentene opdagede jernrøret. Manden erkendte, at jernrøret var hans.

En halv time senere traf en patrulje en anden bil med en 21-årig mand, som havde gemt noget hash i handskerummet. Det blev han sigtet for at besidde.

Klokken 00.54 mødte nogle betjente på Kappelvænget en 28-årig mand, som de også visiterede. Han var i besiddelse af en del kontanter, som politiet endte med at tage de fleste af. Manden skyldte nemlig mange penge til Skat.

Umiddelbart efter var Østjyllands Politi på besøg i nogle lokaler på Kappelvænget, hvor nogle mistænkelige mænd befandt sig. I lokalerne fandt betjentene blandt andet en peberspray og nogle piller, som blev beslaglagt. Ingen af mændene ville vedkende sig fundene.

Sådan ser den udvidede visitationszone i Aarhus ud. Illustration: Østjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce