Annonce
AGF

Jesper Juelsgård: Skulle ikke ind og spille fandango

Jesper Juelsgård (i forgrunden) jubler sammen med holdkammeraterne efter Casper Højer Nielsens scoring til 4-2.  Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Forsvarsspilleren var med fra start i AGF-trøjen for første gang i 11 måneder. Og holdets offensive aktiver imponerede ham i 4-2-sejren over OB.
Annonce

FODBOLD:  Det er lang tid siden, at Jesper Juelsgård efter en AGF-kamp har givet sit besyv med til skriverkarle og TV-folk, for med godt elleve måneder siden sidste startplads, er det ikke en disciplin han har været kastet meget ud i.

Men søndag fik den 31-årige forsvarsspiller - i fraværet af karantæneramte Sebastian Hausner og skadede Niklas Backman - så chancen igen, og var meget sigende første AGF-spiller, der trådte frem foran pressekorpset efter 4-2-sejren over OB.

Hvordan var det at spille igen som én af de 11 udvalgte?

- Det var fedt. Jeg synes ikke, at der var rust, men der var selvfølgelig nogle ting, jeg skal have fundet frem igen, lød det fra Juelsgård.


Det var meget frem og tilbage, så der er aldrig en følelse af kontrol, men vi har bare nogle farlige folk oppe foran, og vi scorer nogle sindssygt flotte mål.


- Holdet har jo gjort det virkelig godt over en lang periode, og i spillet med bolden er der klart nogle ting, jeg skal være endnu bedre til. Det er noget, der normalt er en af mine styrker, men der mangler selvfølgelig lige lidt selvtillid i forhold til at turde spille boldene første gang og lidt hurtigere. Den del kan blive bedre, men ellers synes jeg, at jeg kom i vejen for rigtig meget. Alt i alt er jeg godt tilfreds. Jeg skulle jo ikke ind og spille fandango, smilede han.

Annonce

Meget kan blive bedre

Jesper Juelsgård spillede ved siden af Frederik Tingager, og fandt det problemfrit at finde holdkammeraterne.

- Det gik smertefrit. Vi har en fantastisk trup, alle gør hinanden bedre til træning, og det gør også, at vi kan holde niveau, selvom der er folk ude med skader og karantæne. Alle byder ind med noget, når de får chancen, kom det fra AGF'eren, der erkendte, at holdet i perioder var på hælene rent defensivt.

- De scorer to mål og har én på overliggeren, og så har de mange lige ved og næsten-situationer, og får efter min smag lidt for mange dødbolde. Men jeg synes, at vi viser karakter, alle arbejder jernhårdt hele kampen, og det gør, at vi nu står med en rigtig dejlig følelse og tre point, sagde han.

- Det var meget frem og tilbage, så der er aldrig en følelse af kontrol, men vi har bare nogle farlige folk oppe foran, og vi scorer nogle sindssygt flotte mål. Og det er det, der bliver udslagsgivende. Jeg står med en fornemmelse af, at vi kan spille meget bedre. især i forhold til spillet med bolden, og så mangler vi de sidste fem procent i presset og i duellerne. Men vi får kompenseret ved at knokle løs, kom det fra Juelsgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tømrerfirma konkurs: Byggetvisten på det tidligere Hotel Kongens Ege var med til at slå det sidste søm i kisten

Annonce