Annonce
Aarhus

Jess Seiersen har styret skolefodbolden i 25 år

Jess Seiersen (forrest) og Alex Nørlund var på plads ved finalerne i skolefodbold. Foto: Flemming Krogh

AARHUS: Jess Seiersen hopper ikke lige sådan væk fra noget, han er i gang med. I 25 år uden afbrydelse har den århusianske fodboldleder stået for at arrangere byens skoleturnering.

Det gør han som repræsentant for Aarhus Fodbold Forum, som afvikler turneringen sammen med Århus Stiftstidende. Jess Seiersen tager mod tilmeldinger og laver spilleplanen for kampene, og han får støtte af Viby IFs fodboldformand Alex Nørgaard.

Begge er 70 år, og da finalerne for piger og drenge blev spillet tirsdag på Lysengs kunstgræs, var de naturligvis begge på plads.

- Jeg overtog planlægningen efter Aarhus Fremads formand Jan Hammerholdt, der døde. Dengang stod Aarhus Boldspil-Union som arrangør. Siden har jeg taget mig af opgaven, fortæller Jess Seiersen, der har været leder i Lyseng IF siden 1970 og holdt op for fem år siden.

Han har en interesse mere, som har trukket en tillidspost med.

- I ni år var jeg i bestyrelsen for Jysk Ponyvæddeløbsklub, og da jeg holdt op der, spurgte Fyns tilsvarende forening, om jeg ville være økonomisk ansvarlig hos dem, og det er jeg nu, siger Jess Seiersen.

I sit arbejdsliv var han i den grafiske branche og havde job i 35 år hos Aarhus Stiftsbogtrykkeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce