Annonce
Aarhus

Jette Skive efterlyser penge til ældreområdet: Der skal en guldregn til

Ældrerådmand Jette Skive mener, at rygtet skal forbedres, hvis ældreområdet skal kunne tiltrække arbejdskraft. Foto: Axel Schütt
Tirsdag fortalte medarbejder på Kongsgården Kirsten Jensen om forholdene på plejehjemmet. Ældrerådmand Jette Skive svarede her til morgen, at hun gerne så guldregn til ældreområdet.
Annonce

AARHUS: Den 61-årige social- og sundhedshjælper på Kongsgården Kirsten Jensen fortalte tirsdag til Fagbladet FOA om vilkårene på plejehjemmet.

- Vi ansatte slider os selv ned. Både fysisk og psykisk. Før i tiden var der tid til opgaverne. I dag er det meget sjældent, at jeg går hjem med en følelse af at være god nok. I stedet har jeg dårlig samvittighed, sagde hun til Fagbladet FOA.

I de 12 år, Kirsten Jensen har arbejdet på Kongsgården, har hun på egen krop mærket, hvordan arbejdsdagene er blevet mere og mere pressede. Da hun startede var de dobbelt så mange til samme antal beboere. Hun håber på en kulegravning på området.

- Vores ældreminister Magnus Heunicke må kulegrave det her område, så det bliver klart for alle, at ressourcer ikke står på mål med de opgaver, der kræves. Vi kan ikke nå det hele, det kan vi simpelthen ikke. Vi giver mad samtidig med, at vi dokumenterer. Det er uetisk, men der er bare ikke hænder nok, sagde Kirsten Jensen til Fagbladet FOA.

Rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF) forklarede onsdag morgen i P4 Østjylland, at hun gerne så en guldregn over ældreområdet.

- Vi havde et tre-cifret millionbeløb sidste år til budgetforhandlingerne, og vi kunne få 16 millioner ud af det tre-cifret millionbeløb. Der gik 116 millioner til miljø, så Bundsgaard skal komme med guldregn ned over ældreområdet, for at det overhovedet batter.

- Selvfølgelig kan penge ikke løse alt, men penge gør en rigtig rigtig stor del, og så må vi jo så bagefter se, hvad vi kan få af arbejdskraft. Men så længe vi har det her ry og rygte, at det er  forfærdeligt, så bliver det også svært at få fat i arbejdskraft, udtalte Jette Skive til P4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce