Annonce
Sport

Jon Dahls tropper smider føring og taber til Wolfsburg

Fabian Bimmer/Reuters
Malmö FF kom foran 1-0, men endte med at tabe den første 16.-delsfinale i Europa League mod Wolfsburg.

To minutter og fire sekunder.

Annonce

Så lang tid nåede Malmö FF og Jon Dahl Tomasson at være foran, da det svenske hold med den danske træner torsdag mødte Wolfsburg i den første af to 16.-delsfinaler i Europa League.

Wolfsburg fik hurtigt udlignet og endte også med at vinde 2-1 på hjemmebane. Jon Dahl kan til gengæld glæde sig over, at det netop lykkedes Malmö at score udebanemålet, der kan vise sig at blive vigtigt i næste uges returopgør.

Jon Dahl råder over fire danskere i sin spillertrup, men kun én - Anders Christiansen - startede inde torsdag. Søren Rieks blev dog sendt i aktion allerede efter lidt over 20 minutter.

Mens der ikke blev scoret i første halvleg, så var anden kun lidt over et halvt minut gammel, da en Wolfsburg-spiller ramte bolden med armen i eget felt, hvilket udløste et straffespark.

Det omsatte Isaac Thelin til en Malmö-føring.

Men Wolfsburg svarede altså hurtigt igen, da Josip Brekalo med en flot afslutning fra en spids vinkel udlignede.

Hvor Isaac Thelin først var helten, så blev han skurk, da han endte med at vinkle bolden i eget net efter et Wolfsburg-frispark ind i feltet.

I kampens afslutning var det tættere på 3-1 end 2-2, men Thelins selvmål blev kampens sidste scoring, og Malmö slap altså med skindet på næsen.

Torsdagens kamp var Jon Dahl Tomassons anden officielle kamp i spidsen for Malmö efter sin ansættelse i starten af januar.

Sidste weekend førte han sit hold til en 8-0-sejr over Syrianska fra næstbedste række i den svenske pokalturnering.

Jess Thorup måtte også se sit hold, belgiske Gent, tabe, da det mod Roma i den italienske hovedstad endte med et 0-1-nederlag.

Kampens ene mål blev scoret efter lidt over 12 minutter af spanske Carles Perez.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce