Annonce
AGF

Jovanovic er stolt af superredning

Aleksandar Jovanovic spillede i dagens anledning i en trøje med 'Andemanden' på maven til ære for AGF-fanen Marc Aaen, der døde tidligere på året. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FODBOLD: Foruden de tre mål, kom det højeste brøl på Ceres Park i AGFs 3-1-sejr søndag da Aleksandar Jovanovic for alvor stemplede ind som AGF-målmand igen.

FC Nordsjællands Mads Døhr Thychosen afsluttede fra tæt hold. Og da målmanden sekundet forinden var snublet over benene på sin egen medspiller Casper Højer Nielsen, havde de fleste på stadion nok noteret sig en udligning. Men Jovanovic fik stukket en hånd i vejret og reddede en sikker scoring - på samme måde som mange AGF-fans husker målmanden fra hans første tid i AGF.

- Det var en mærkelig situation. I øjeblikket tænker du ikke så meget over hvad der sker. Det hele skete meget hurtigt og det var ren automatreaktion. Det er en redning, jeg er stolt af.

- Men jeg er også stolt over det her hold. Jeg har sagt det før; jeg brænder for at hjælpe denne klub. Jeg kunne se, da jeg var i Spanien, hvor stor en klub, det her faktisk er. Forholdene, organisationen, fansene gør det til en god klub, og jeg håber at slutte min tid her i top-fem. Lige nu er jeg udlejet hertil indtil nytår, men vi må se, hvor længe jeg bliver. Det har jeg ikke fokus på lige nu, sagde Aleksandar Jovanovic.

Han er udlejet til AGF frem til nytår fra den spanske klub SD Huesca, som AGF solgte ham til for godt et år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce