Annonce
Østjylland

Jubel på efterskole: Vi er så klar

Ifølge TV2 kan eleverne på landets efterskoler vende tilbage. Det betyder, at eleverne på HMI Hou Maritime Idrætsefterskole igen vil være at finde i skolens både i farvandet ud for Hou. Arkivfoto
Forstanderen på HMI Hou Maritime Idrætsefterskole, Peter Gordon håber at kunne byde eleverne velkommen tilbage allerede på mandag
Annonce

Hou: Peter Gordon, forstander på HMI Hou Maritime Idrætsefterskole, kan sent torsdag eftermiddag slet ikke få armene ned af bar jubel over, at eleverne ifølge TV2 kan vende tilbage til deres efterskoler.

- Nu skal vi lige have bekræftet udmeldingen af statsministeren, men står det til troende, så er jeg superglad. Vi er bare så klar, og tillader myndighederne det, kan de bare komme mandag, siger forstanderen, der har aftalt med lærere, rengøringspersonalet og folk i køkkenet, at de kommer uanset hvad.

Forstanderen er ikke i tvivl om, at enhver tilbagevenden til efterskolen i Hou vil betyde en noget anderledes hverdag for eleverne end den, de var vant til før nedlukningen. Blandt andet skal de unge holde afstand, ligesom de formentlig ikke må samles i ret store grupper. Det betyder for eksempel undervisning i mindre hold og spisning i de samme grupper hver dag.

- Og så er det sådan. Jeg har stor tillid til vores 155 elever, som jeg betragter som medspillere, uanset hvad betingelserne for en genåbning er. Vi savner jo hinanden. Og hvad angår for mange elever i DagliBrugsen i Hou, så har jeg fundet en løsning. Har talt med brugsuddeleren netop i dag, og vi har aftalt, at når eleverne ikke kan komme til DagliBrugsen, så kan DagliBrugsen bare komme til os, siger den glade forstander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce