Annonce
Navne

Jubilæum: Tre på stribe

Annonce

JUBILÆUM: Tre ansatte i Djurslands Bank kan fejre 25-årsjubilæum onsdag 15. juli. De startede alle tre som bankelever samme dag i 1995.

Annette Hartmann, projekt- og it-konsulent, kan onsdag 15. juli fejre sit 25-årsjubilæum i Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Annette Hartmann, projekt- og it-konsulent, Ebeltoft, har været omkring forskellige privatkundeafdelinger i Grenaa, Ebeltoft og Nimtofte/Pindstrup. I 2002 var hun med til at starte den daværende produktionsafdeling i Hornslet, og i 2005 kom hun til økonomiafdelingen i Grenaa; en afdeling, som blev skiftet ud med it-afdelingen i 2007, hvor hun har været lige siden. I Proces & It har hun til opgave at servicere bankens afdelinger og deltage i forskellige udviklingsopgaver ofte i samarbejde med Bankdata, bankens it-samarbejdspartner.

Annette Hartmann bor i Ebeltoft sammen med sin familie. Fritiden bruges blandt andet som engageret og aktiv i den lokale løbeklub, Ebeltoft Løb og Motion.

Jubilæet fejres efter sommerferien med morgenkaffe sammen med kollegerne på hovedsædet i Grenaa.

Thomas Møller, afdelingsdirektør for It & Support, kan onsdag 15. juli fejre sit 25-årsjubilæum i Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Thomas Møller, afdelingsdirektør for It & Support, Hornslet, havde sin elevtid i forskellige afdelinger på Djursland, og i 1997 var han derefter med til at starte afdelingen i Tranbjerg. Han var kort forbi bankens afdeling i Hornslet, inden han skiftede spor til en stilling i bankens daværende edb-afdeling. Han blev i 2006 udnævnt til leder af Organisation & It og fik som konstitueret leder for Centrale Opgaver i 2011 yderligere ledelsesansvar. Han blev derefter, i 2014, leder af Proces og Projekt-afdelingen. I 2016 blev han udnævnt til afdelingsdirektør for den nyetablerede afdeling It & Support med ansvaret for både Proces & It, Centrale Opgaver og Ejendom & Service. Han er desuden medlem af bankens forretningskomité.

Thomas Møller bor i Hornslet sammen med sin familie. Fritiden bruger han blandt andet på jagtrejser og ture på sin mountainbike.

Jubilæet fejres efter sommerferien med morgenkaffe sammen med kollegerne på hovedsædet i Grenaa.

Claus Lindgaard, filialdirektør i Djurslands Bank i Auning, kan onsdag 15. juli fejre sit 25-årsjubilæum i Djurslands Bank. Foto: Djurslands Bank

Claus Lindgaard, filialdirektør i Djurslands Bank i Auning, startede som bankelev i Ebeltoft og har siden været omkring blandt andet Kolind, Ryomgaard, Ørsted og Risskov. I 2005 blev han udnævnt til souschef i privatafdelingen i Grenaa, og herefter fulgte lederstillinger i Hornslet, Allingåbro og Grenaa. I 2018 gennemgik banken en ny områdeorganisering, og i denne forbindelse blev han udnævnt til filialdirektør i bankens afdeling i Auning.

Claus Lindgaard bor i Auning sammen med sine to døtre på seks og 15 år. Han er meget engageret i lokalsamfundet; blandt andet med frivilligt arbejde i forskellige sammenhæng i Auning og omegn.

Jubilæumsdagen markeres med morgenkaffe i banken for kollegerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Aarhus indfører corona-restriktioner, tester og vil bremse smittespredning i det somaliske miljø

Aarhus For abonnenter

Tonicha går med mundbind i bussen: 25-årig ven døde af corona

Aarhus

Nye tal: Tre ud af fire nye coronasmittede i Aarhus sidste uge har somalisk baggrund

Annonce