Annonce
Jubilæer

Jubilæum: Vellidt chauffør - og far

Buschauffør Henrik Feldstein kan tirsdag 22. oktober fejre 25-årsjubilæum hos Busselskabet Aarhus Sporveje.

Buschauffør Henrik Feldstein kan tirsdag 22. oktober fejre 25-årsjubilæum hos Busselskabet Aarhus Sporveje.

Henrik Feldstein beskrives af ledelse og kollegaer som et ualmindelig høfligt og vellidt menneske, som med sin altid hyggelige og rare tilgang er med til at give passagerer og dem, han i øvrigt møder på sin vej, en god dag. Ord som pligtopfyldende og loyal med sans for detaljen er kendetegnende for ham. Han har igennem hele sit arbejdsliv været utrolig stabil.

Hans karriere hos Busselskabet Aarhus Sporveje har været meget alsidig. Han har været ansat ad flere omgange og i forskellige stillinger. Hans cv indeholder derfor stillingsbetegnelser som trafikmester, personaleleder og uddannelsesleder - stillinger, han har varetaget med stor omhyggelighed. Desuden betegnes han som en rigtig god underviser for nye chauffører, ligesom han også har talent for udvikling. Han har bl.a. udviklet et it-program, som tidligere blev brugt internt i Busselskabet Aarhus Sporveje.

I dag trives han i chaufførjobbet, hvor han kører fast eftermiddags- og aftenvagt i Aarhus' gader.

Henrik Feldstein er 62 år og gift med en tidligere kollega i Busselskabet, og han har altid værdsat at bruge megen af sin fritid sammen med parrets søn til sønnens sportsaktiviteter. Under sportsarrangementer har Henrik Feldstein flere gange styret musikken i diverse haller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce