Annonce
Jubilæer

Jubilæum: Vellidt chauffør - og far

Buschauffør Henrik Feldstein kan tirsdag 22. oktober fejre 25-årsjubilæum hos Busselskabet Aarhus Sporveje.

Buschauffør Henrik Feldstein kan tirsdag 22. oktober fejre 25-årsjubilæum hos Busselskabet Aarhus Sporveje.

Henrik Feldstein beskrives af ledelse og kollegaer som et ualmindelig høfligt og vellidt menneske, som med sin altid hyggelige og rare tilgang er med til at give passagerer og dem, han i øvrigt møder på sin vej, en god dag. Ord som pligtopfyldende og loyal med sans for detaljen er kendetegnende for ham. Han har igennem hele sit arbejdsliv været utrolig stabil.

Hans karriere hos Busselskabet Aarhus Sporveje har været meget alsidig. Han har været ansat ad flere omgange og i forskellige stillinger. Hans cv indeholder derfor stillingsbetegnelser som trafikmester, personaleleder og uddannelsesleder - stillinger, han har varetaget med stor omhyggelighed. Desuden betegnes han som en rigtig god underviser for nye chauffører, ligesom han også har talent for udvikling. Han har bl.a. udviklet et it-program, som tidligere blev brugt internt i Busselskabet Aarhus Sporveje.

I dag trives han i chaufførjobbet, hvor han kører fast eftermiddags- og aftenvagt i Aarhus' gader.

Henrik Feldstein er 62 år og gift med en tidligere kollega i Busselskabet, og han har altid værdsat at bruge megen af sin fritid sammen med parrets søn til sønnens sportsaktiviteter. Under sportsarrangementer har Henrik Feldstein flere gange styret musikken i diverse haller.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Annonce