Annoncørbetalt indhold

Julegaver til manden? Lad dig inspirere af disse 3 gaver, som han vil sætte pris på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Julen er ved at nærme sig, og det betyder mange traditioner for rigtig mange mennesker. Mange har juletraditioner, som de efterlever år efter år. En tradition, som stort set alle danskere af kristen tro efterlever, er, at vi fejrer juleaften, hvor vi spiser masser af mad, hygger med familien og vigtigst af alt – giver gaver til hinanden.


Annonce

Nogle gange kan det dog være svært at finde på den helt rigtige gave, da man ofte skal fokusere på at få indkøbt flere gaver inden det bliver d. 24.


I denne artikel giver vi jer kvinder noget inspiration til at finde en perfekt gave til jeres partner ved at give 4 idéer til gaver, som alle mænd vil elske.


Man går aldrig galt i byen med et armbåndsur

Armbåndsure er et must have i alle mænds garderobe. Ure er nemlig gået fra at være et praktisk redskab, som viser, hvad klokken er, til at være et smykke, som er tidløst og som alle mænd kan bære med stolthed.


Der findes dog mange forskellige typer af ure og mange forskellige mærker, så derfor kan det ofte være svært at finde rundt i den store jungle af muligheder. De fleste mænd kan dog godt lide et ur, som har et simpelt og stilet udtryk.

Derfor går du ikke galt byen, hvis du vælger et med lænke eller et ur med en læderrem, da disse har et klassisk look, som passer til de fleste mænds stil.


Giv din partner en luksusbarnering

Hvis man har svært ved at finde på noget materielt til manden, så er det også en rigtig god ide at give oplevelser eller lignende til manden. En oplevelse, som han helt sikkert vil sætte pris på, er en luksusbarbering, som man bl.a. kan få hos Rabih’s old barbershop.


Han bliver garanteret klippet ofte, men der dog noget forskel på en normal klipning og på en luksusbarbering. En sådan barbering kan nemlig betegnes som et stykke tid, hvor man får plejet sit skæg og hår samtidig med, at man kan nyde en øl eller et glas whisky.


Premium spiritus

Og nu hvor vi snakker om whisky, så kan man også give noget, som ligger i samme kategori, som han uden tvivl vil sætte stor pris på – nemlig premium spiritus.


Der er nemlig mange, som rigtig godt kan lide en god drink eller noget ren spiritus, så længe det er noget godt spiritus. Her kan man vælge en god whisky, gin eller en rom for at være forholdsvis sikker på, at det er noget, som de fleste mænd kan lide.

Lad dig inspirere af disse 3 ting for at være sikker på, at din partner for en gave, som han vil sætte pris på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.