Annonce
Aarhus

Julehjælp i coronaens skygge: Take-away fra Frederikshøj

Årets julemiddag for mindrebemidlede familie på Restaurant Frederikshøj er på grund af coronaen ændret til jule-take-away, hvor de udvalgte familier kommer og henter mad og gaver. arkivfoto: Axel Schütt

AARHUS: Det er efterhånden en tradition, at Restaurant Frederikshøj inviterer udvalgte, mindrebemidlede familier på julemad og gaver.

Sådan skulle det også have været i år, men der kom en coronapandemi i vejen.

I stedet for en hyggelig eftermiddag på Frederikshøj må dette års udvalgte familier komme forbi og hente julemaden og gaverne med hjem.

Derudover har Frederikshøj valgt at skrue lidt op for gaverne ved i år at udlodde yderligere 10 gavekort til Magasin, der er blandt sponsorerne til restaurantens julerier

- Det betyder rigtig meget for os, at lokale virksomheder som blandt andet Magasin har lyst til at bakke op om vores tiltag og hjælpe nogle af de familier, som har det svært i juletiden, lyder det fra Jeppe Lund, direktør hos Restaurant Frederikshøj.

Og han fortsætter:

- Det er naturligvis ærgerligt, at Magasin som følge af de seneste restriktioner nu er lukket ned, men vi håber, at familierne alligevel bliver glade for gavekortene. Vi har fået utrolig mange henvendelser på baggrund af et Facebook-opslag, og alle familier til julehjælpen er nu nøje udvalgt, så nu ser vi bare frem til forhåbentlig at kunne bringe et smil på deres læber og gøre juletiden lidt lettere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Byrådsmedlem er 'stikker' på Aarhus Ø: - Jeg har aldrig mødt så megen taknemlighed

AGF

Få overblikket: Kom hele vejen rundt om AGFs sejr over Randers

Annonce