Annonce
Aarhus

Julekoncert med Joyful Noise Gospel Choir

Joyful Noise Gospel Choir giver koncert 10. december i Immanuelskirken. Pressebillede

Det århusianske gospelkor, Joyful Noise Gospel Choir, afslutter efterårets sæson med en julekoncert, hvor der vil være garanti for masser af god julestemning og gospelglæde, når de synger både nye og gamle korarrangementer. Musikeren Gregory Boyd, der har rødder i den autentiske gospel, er gæstesolist på flere af numrene.

Annonce

Koret ledes af gospel- og jazzmusikeren, Lone Boyd, der har masser af praktisk erfaring som sanger i forskellige professionelle sammenhænge, mens Emil Holmgren er korets pianist.

Hvis man efter aftenens koncert skulle få lyst til at synge med i et gospelkor, så er man velkommen i den nye sæson, som starter til januar.

Julekoncert: Joyful Noise Gospel Choir

Immanuelskirken, Hedemannsgade 1, Aarhus C. Torsdag 10. december kl. 19.30. Gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce