Annonce
Kultur

Juni-brag på Ceres Park: Volbeat, Anthrax og Magtens Korridorer

Michael Poulsen og resten af Volbeat vender tilbage til Danmark med en optræden i Aarhus til juni næste år. Foto: Birgitte Carol Heiberg/Ritzau Scanpix

Danske venner og amerikanske legender er med som opvarmning, når Volbeat spiller deres næste danske koncert i Aarhus.

AARHUS: Volbeat vender for første gang i seks år tilbage til Aarhus.

Bandet har netop annoceret, at deres næste danske koncert finder sted på Ceres Park 29. juni næste år.

Og kigger metalkendere nærmere på koncertplakaten, vil det formentlig give anledning til et del løftede øjebryn. Med som opvarmning har Volbeat nemlig ingen ringere end det legendariske amerikanske thrashmetal-band, Anthrax - det er kendt som en del af 'The Big Four' sammen med Slayer, Metallica og Megadeth.

Nåeh ja. Magtens Korridorer varmer i øvrigt også op, så mon ikke der er lagt i ovnen til en duet mellem Johan Olsen og Michael Poulsen på 'A Garden's tale'.

Volbeat spillede sidste år for et udsolgt Telia Parken i København. Som det første og hidtil eneste danske band i øvrigt. Den koncert markeres med udgivelsen af en livealbum og koncertfilmen 'Let's Boogie! Live From Telia Parken', der udkommer 14. december.

Det officielle billetsalg til Ceres park-koncerten åbner 4. december via ticketmaster.dk og livenation.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce