Annonce
Sport

Junker: Føler, at vi er bedre end Viborg

AGFs Kasper Junker smutter forbi Viborgs Erik Moberg og scorer til stillingen 1-2. Foto: Bo Amstrup / Scanpix 2017

AGF-angriber Kasper Junker var irriteret over, at man ikke hev en sejr med hjem til Aarhus, men er dog fortrøstningsfuld inden returmødet.

FODBOLD: Kasper Junker lignede længe en matchvinder i mandagens opgør i Viborg, men Serge Deble fik udlignet til 2-2 kort før tid.

Og det frustrerede - sjovt nok - AGF-angriberen.

- Jeg er ikke helt tilfreds med uafgjort. Det er en blandet følelse. Vi føler, at vi er i kontrol, vi spiller godt og giver stort set ikke chancer væk. Så det er irriterende, at de får det mål til 2-2 her til sidst, og det gør, at vi står tilbage og er lidt skuffede, selvom det er et meget fint resultat for os inden returopgøret.

- Lige nu, er vi skuffede, men jeg tror, at vi tænker lidt anderledes i morgen, kom det efter kampen fra Kasper Junker, der ser optimistisk frem mod søndagens afgørende returmøde i Aarhus.

- Nu skal man ikke tage noget fra Viborg. Det er et godt hold med mange rutinerede spillere. Men ja, jeg synes, at vi er bedre. Det viser vi ved at dominere dem på deres hjemmebane, selvom de egentlig havde sagt, at de ville dominere os. Jeg føler, at vi står godt rustet før den sidste kamp, sagde Junker.

AGF har med det uafgjorte resultat i mandagens playoff-kamp mødt Viborg fem gange i denne sæson. Man har vundet tre gange og spillet remis to gange.

Alligevel vil et nederlag på søndag betyde, at AGF skal ud i nye playoff-kampe, mens Viborg vil kunne gå på sommerferie.

- Det vidste vi jo, at det var sådan det kunne blive. Men når man møder et hold så mange gange kender man hinandens svagheder. Så det bliver de små marginaler, der kommer til at afgøre det på søndag, lød det fra AGFeren.

Han tror ikke, at AGFerne kommer til at forsvare deres udgangspunkt på Ceres Park.

- Nej, det ligger ikke i Glen Riddersholms filosofi, at vi skal ud at forsvare noget. Vi går efter at vinde kampen i Aarhus, det vil de også gøre, så jeg tror ikke, at det bliver en taktisk affære. Men man ved aldrig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Østjyderne taber på regeringens manglende ambitioner for infrastrukturen

Trængselsproblemerne på det østjyske vejnet er til at tage og føle på. For østjyderne betyder det, at køkørsel dagligt frarøver dem tid, som kunne have brugt meget bedre med familien eller på arbejdet. For de østjyske virksomheder skader trængselsproblemerne mulighederne for at skabe vækst – tid er, som bekendt, penge. Det er med andre ord en fuldstændig uholdbar situation. Både for østjyderne og de østjyske virksomheder, men også for samfundet i sin helhed, fordi vi går glip af vækst og arbejdspladser. Køkørslen koster nemlig et samfundsøkonomisk tab på over 20 milliarder kroner om året. Penge, der kunne have været brugt til vores fælles velfærd og på en fortsat ambitiøs grøn omstilling. Der er behov for en ambitiøs infrastrukturplan, som kan sætte ind, der hvor trængselsproblemerne er størst. Et behov, som altid har haft høj prioritet i Venstre. Sidste år var vi med til at lande en ambitiøs infrastrukturaftale, og i Østjylland bragte aftalen gode nyheder. For med planen skulle E45 udvides både på strækningen mellem Aarhus S og Aarhus N med anlægsstart allerede i 2021 og på strækningen mellem Vejle og Skanderborg S med anlægsstart i 2023. Dertil kom kapacitetsforbedringer på rute 26 og udbygning af rute 15 og en enighed blandt aftaleparterne om at prioritere en fortsat udbygning af E45 fra Aarhus og op mod Randers i en kommende flerårig plan. Samlet set et løft af infrastrukturen i Østjylland på 6,3 milliarder kroner. Ja, faktisk kunne vi næsten ikke få armene ned. Men lykken var kortvarig. Under valgkampen måtte man forstå på Socialdemokratiet, at også de havde store ambitioner om at investere i infrastrukturen. Der var nærmest ingen grænser for, hvor mange vejprojekter, som skulle igangsættes, og det kunne kun gå for langsomt. Derfor må det også undre de østjyske vælgere, at regeringen - med transportminister Benny Engelbrecht i spidsen - i sommer besluttede at skrotte den infrastrukturaftale, som den tidligere regering forhandlede på plads. Man fandt fra regeringens side, at der var behov for at starte helt forfra med et såkaldt blankt kanvas. Og blankt er det til stadighed. Nu er der gået et halvt år, og der er endnu ikke indkaldt til forhandlinger. Transportministeren vil end ikke sætte noget konkret tidsperspektiv for, hvornår forhandlinger skal gå i gang. I værste fald skal vi helt frem i 2022. Det er dybt problematisk, at regeringen hænger i bremsen. Der er store infrastrukturelle udfordringer nu og her, og der er behov for investeringer nu. Vi kan ikke vente til 2021, 2022 eller senere. Så kære regering, lad os nu komme i gang med forhandlingerne, så vi kan få de nødvendige investeringer på plads.

Aarhus

Bundsgaard: Jeg ser flere fordele ved at afskaffe rådmandsstyret

Annonce