Annonce
Østjylland

Jysk i Randers udvider: Bliver en af landets største

Jysk-butikken i Randers Syd har bredt sig ind i nabolokalerne, som Netto er flyttet fra. Foto: Kasper Dybdahl, Jysk
Lars Larsens butik i Paderup udvider med naboforretningen, hvor Netto er flyttet fra. Dermed bliver Jysk en af de største i Danmark og den opgraderes også og bliver en af topbutikkerne i Jysk med helt nyt interiør.

Paderup: Jysk i Paderup, der ligger på adressen 35A, breder sig nu ind på 35B. Der står tomme butikslokaler efter Netto lukkede på adressen for at åbne på Århusvej, og dem har Jysk nu inddraget. Der arbejdes i øjeblikket på at få det hele gjort klar til åbningsdagen efter uge 34.

- Vi har lavet hul i væggen og har allerede nu vores havemøbler og almindelige møbler til at stå der. Men vi er slet ikke færdige, der skal laves yderligere huller og gøres i stand, siger salgsleder Kasper Dybdahl, Jysk Randers Syd.

Han fortæller, at Jysk i Paderup dermed bliver en af landets største Jysk-forretninger i selskab blandt andet butikkerne i Viborg og Odense.

- Jeg ved ikke, hvor mange kvadratmeter, der udvides med. Men i den her forbindelse bliver butikken også til en af Jysk's topbutikker, hvilket betyder et nyt koncept med helt nyt interiør og en bedre udstilling til tilbuddene, siger Kasper Dybdahl.

Der kommer desuden en outlet-afdeling, som kun seks-ti Jysk butikker i landet i forvejen tilbyder.

- Det vil typisk være returvarer, en seng, der har været ude hos en kunde, eller en reol, og de er så sat tilsvarende ned, siger Kasper Dybdahl.

Annonce
Med udvidelsen bliver Jysk i Paderup ved Randers en af landets største Jysk-butikker. Foto: Kasper Dybdahl, Jysk

Staben vokser også

Vokseværket får betydning for Jysks 18 ansatte i Randers, for staben udvides med en til tre nye medarbejdere.

I forbindelse med åbningen af den nye og større butik, vil der komme annoncer i medierne, så kunderne også finder ud af at den nye butik er en realitet.

- Ja, det kommer noget larm, når vi holder åbningsdag, og der vil være gode tilbud over hele linjen og især på madrasser, dyner og puder, siger Kasper Dybdahl.

Jysk er en international retailkæde, der sælger "alt til boligen". Det er Lars "Dynelarsen" Larsen, der står bag imperiet, som tæller omkring 2800 butikker i 52 lande. Der er cirka 23.000 ansatte i Jysk, og der omsættes årligt for 26,64 milliarder kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce