Annonce
AGF

Kæmpe AGF-fan om næste hjemmekamp: - Den eneste undskyldning for ikke at komme er ens egen begravelse

Niels Rasmusssen fortæller i en video på AGF TV, at der kun findes en undskyldning for ikke at komme på stadion på søndag - og det er din egen begravelse. Foto: AGF
Årets sidste superligakamp i Aarhus spilles på søndag. I den kamp kan du vise dig støtte til både AGF og nogle af byens fattigste.

AARHUS: Der er snert i De Hviie i øjeblikket og den seneste række på fire sejre og en tredjeplads i Superligaen skal nok lokke ekstra mange folk på Ceres Park søndag 8. december, når Lyngby BK kommer på besøg.

Kampen mod Lyngby er AGF's sidste hjemmekamp i 2019 og udover AGF's nuværende succes er der en anden særdeles god grund til at komme på stadion til den kamp. Hver gang en tilskuer går ind gennem indgangen til Ceres Park, vil AGF ved hjælp af klubbens sponsorer donere mindst 100 kroner til en julepakke.

Initiativet hedder 'AGF's Julehjælp' og ambitionen er at samle en million kroner ind til julehjælp. For at nå det mål kræver det 10.000 tilskuere i form af billetkøbere, sæsonkortholdere og sponsorer.

Er der så nogen undskyldning for ikke at komme på stadion og på den måde både støtte AGF og de der trænger til lidt ekstra hjælp for at også deres jul bliver god? Ikke hvis du spørger pølsemand hos Børnenes Kontor og kæmpe AGF-fan Niels Rasmussen.

- Den eneste undskyldning for ikke at komme, det er ens egen begravelse, forklarer pølsemanden, der naturligvis har sørget for afløser i pølsevognen, så han kan komme på stadion og støtte AGF'erne og samtidig være med til at gøre julen lidt sjovere hos de, der ikke har for meget at rutte med.

Annonce

Er du endnu ikke overbevist om, at du skal stadion på søndag, så hjælper Kevin Petersen gerne med at få dig overbevist.

Han er selv tidligere hjemløs, men er nu oven på igen - ovenikøbet så meget, at han i dag er frivillig i Hjemløs Aarhus og på den måde 'betaler han tilbage' i forhold til den hjælp han tidligere selv fik og er med til at hjælpe de, der har brug for det.

Hør ham fortælle, hvordan julehjælpskasser redder julen for mange.

AGF møder Lyngby BK på Ceres Park søndag 8. december. Med en sejr kan århusianerne tage et kæmpeskridt mod top 6 i superligaen.

Der er kampstart klokken 14.

Hør Niels Rasmussens vise ord her

Kevin Petersen: - Det er guld

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce