Annonce
Aarhus

Kæmpe hype om ny donutbutik i Aarhus - og den er ikke engang åbnet endnu

Türker Alici (th) og Ninos Oraha (tv) er klar til at give liv til Silkeborgvej i Åbyhøj, når de åbner deres donutsbutik, Bronuts, i løbet af august. Foto: Tobias H. Niebuhr
Der er eksplosiv interesse for donutbutikken Bronuts, som i løbet af august åbner i Åbyhøj.

AARHUS: 12.500 følgere på det sociale medie Instagram. 5.000 indenfor de første timer.

Og så er butikken ikke engang åbnet endnu.

Bronuts, som butikken hedder, er en ny donutbutik, som i løbet af august slår dørene op på Silkeborgvej 247 i Åbyhøj. Og de første meldinger er, at folkene bag har ramt en eksplosiv niche.

Det er de to venner Türker Alici og Ninos Oraha, der har fået idéen til en Instagram-venlig butik, der skal sælge donuts i alle regnbuens farver toppet med forskellige søde sager, og hvor man skal mødes med et stort smil og god service.

- Vi vidste godt, det ville blive taget godt imod, men det er vildt så meget positiv respons, vi har fået allerede, siger Türker Alici, der er personlig træner og desuden er kendt for at have medvirket i realityprogrammer som Paradise Hotel og Robinson.

Annonce

Bronuts

  • Donutbutik, der også kommer til at sælge kaffe og milkshakes
  • Åbner i løbet af august
  • Ejes af Türker Alici og Ninos Oraha
  • Silkeborgvej 247, 8230 Åbyhøj
  • https://www.instagram.com/bronutsdk/

Stor åbningsfest

Bronuts (en sammentrækning af donuts og Bro, som er slang for bror, red.) har også allerede fået henvendelser fra en erhvervsmægler, der vil have dem til at åbne en butik i Randers, ligesom de er blevet tilbudt penge for at reklamere for andre virksomheder.

Men lige nu koncentrerer makkerparret sig om lokalerne i Aarhus, der tidligere husede Åby Kiosk, og som de er i fuld gang med at gøre klar til åbning senere i august.

- Vi kommer til at lave gode køtilbud, og vi får nogle gaver klar til de første i butikken, så vi kan lave en god åbning, siger Ninos Oraha, der glæder sig over den positive opmærksomhed, som butikken også har fået i nærområdet.

- Folk glæder sig til, vi åbner, så der sker noget nyt og kommer endnu mere liv i området.

Kæmpe ambitioner

Det sværeste for de to indehavere er lige nu at finde ud af, hvilke donuts der skal være i det faste sortiment.

- Vi er meget i kontakt med vores følgere på Instagram, og de kommer hele tiden med idéer, som vi gerne vil prøve af. Som veganske eller glutenfri donuts eller donuts med snøfler. Så vi kommer til at have et fast sortiment, men vi fortsætter med at eksperimentere, siger Türker Alici.

Udover donuts kommer man til at kunne købe kaffe og milkshakes i Bronuts, der har fået de første store ordre på donuts ind.

Den store interesse har fået Türker Alice og Ninos Oraha til at drømme stort.

- Vi vil gerne ekspandere. Vores ambition er, at der allerede inden 2019 er slut skal være en Bronuts-butik mere et andet sted i Danmark. Og så tager vi den derfra, lyder det med et smil fra de to venner.

Der bliver eksperimenteret med romkugler, Oreos, Kinder, Gifler, Snøfler og Toffifees for at finde de bedst mulige donuts til butikken. Foto: Bronuts
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Det bliver ved og ved…

I den nyeste spareplan i Aarhus på socialområdet fortsætter den nedadgående spiral med fornyet styrke. Høringsmaterialet slår fast, at der er gennemført mindst 20 procent besparelser over de seneste 10 år. Samtidig er det også en kendsgerning, at der på området for voksne med handicap eksempelvis er kommet 10-20 procent flere borgere med behov for støtte og hjælp. Det hænger ikke sammen! Lad os antage, at der kom 10 procent flere opgaver i borgmesterens afdeling, 10 procent flere børn og unge, 10 procent flere ældre osv. Ville svaret fra byrådet så være, at løsningen var at lave en besparelse på 20 procent? Næppe! Det vil det selvfølgelig ikke, fordi de opgaverne er vigtige – de mennesker, der skal modtage ydelserne fra kommunen, er vigtige. Anderledes ser det ud på det sociale område. Logikken er simpelthen en anden, ikke særlig logisk, men alligevel. Siden 2009 har der været den ene besparelse efter den anden, hvad enten det har været Aarhus Kommunes egne besparelser, eller det har været kommunerne i Midtjylland, der sammen har besluttet dem. Vi overdriver ikke, når vi siger, at det er mindst 20 procent, der er besparet i de forgangne 10 år. Det betyder selvfølgelig noget. Det betyder dårligere livskvalitet for de mennesker, der kunne have fået en ordentlig hjælp. Det betyder et langt dårligere arbejdsmiljø for de socialpædagoger, der skal levere et fagligt kvalificeret stykke arbejde. Man kan bare se på sygefraværets stigning i det seneste år. Jeg er desværre ikke overrasket. Det betyder også, at den store gennemstrømning af medarbejdere vil fortsætte og tage til, fordi det helt enkelt er umulige arbejdsvilkår, byrådet tilbyder sine medarbejdere. Manglende tilbud, kvalitet, evne til at leve op til krav fra socialtilsyn og andre, der vurderer kvaliteten på området. Så det ville klæde byrådet at behandle det sociale område som alle andre. Nemlig, at flere opgaver ikke udløser sparekrav, tværtimod. Byrådet er byråd for ALLE borgere i Aarhus! Det ville klæde byrådet at leve op til denne forpligtigelse.

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Østjylland

Se kampflyene over Aarhus: F16-fly i formation markerede jubilæum

Aarhus For abonnenter

Alt optaget på Banegårdens parkering: 9 håndværkerbiler optager 10 P-pladser en hel dag

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];