Annonce
Aarhus

Kæmpe udrykning: Voldsom villabrand nær container med gasflasker

Politi og brandvæsen måtte fredag eftermiddag rykke ud til en voldsom villabrand i Harlev ved Aarhus. Genrefoto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix
Mandskab fra tre brandstationer er involveret i at slukke branden.
Annonce

HARLEV: Politi og brandvæsen er fredag eftermiddag i stor stil rykket ud til en villabrand i Harlev ved Aarhus.

Det skriver TV2 Østjylland.

I første omgang blev et større område omkring villaen på Tåstrupvej afspærret, fordi brandfolk frygtede, at en stålcontainer med gasflasker ville blive ophedet.

- Der er acetylenflasker i containeren. Det er et stof, man bruger til at svejse, og det er yderst farligt, når det bliver opvarmet. Der er fare for, at flaskerne eksploderer, siger indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, Søren Møller, til TV2 Østjylland.

Klokken 16 er stålcontaineren blev kølet nok til, at der ikke længere er fare for en eksplosion, oplyser indsatslederen. Af samme grund er en større afspærring i området blevet fjernet.

- Det er fortsat afspærret omkring villaen på grund af nedstyrtningsfare, men der burde ikke være fare for borgerne i området, siger indsatsleder Søren Møller til TV2 Østjylland.

Østjyllands Brandvæsen har to sprøjter, tre tankvogne og 17 folk fra tre brandstationer, Galten, Hørning og Aarhus Syd, på stedet.

Branden er startet i en garage og har spredt sig til en villa. Der skulle eftersigende været et mindre tømrerfirma på adressen. Det er endnu uvist, hvorfor branden i garagen er opstået.

Branden blev anmeldt klokken 14.42.

Kilde: TV 2 Østjylland

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce