Annonce
Aarhus

Kæmpehandel i Aarhus tæt på rekord: Risskov-villa solgt for 30 millioner kroner

Foto: Google Maps
En hushandel i Risskov nåede op i et svimlende beløb.
Annonce

RISSKOV: Husene i Aarhus Kommune bliver i gennemsnit handlet til en pris der ligger et sted mellem tre og 3,5 millioner kroner, men engang imellem bliver der afsat boliger, hvor priserne når helt andre højder. Et eksempel er her i efteråret, hvor der blev lavet en kæmpehandel, som når op på en andenplads over de dyreste solgte boliger i Aarhus Kommune nogensinde.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Det drejer sig om en villa på 260 kvadratmeter på Prins Knuds Vej i Risskov med en beliggenhed i første parket til Aarhus Bugt. For den fornemme placering og det moderne byggeri fra 2005 har køberne givet cirka 10 gange så meget som den gennemsnitlige boligpris i Aarhus Kommune.

Villaen er nemlig handlet til 30 millioner kroner, hvilket svarer til en kvadratmeterpris på godt 115.000 kroner. Det er mere end tre gange så meget som husene i Risskov ellers bliver handlet til. I årets første halvår lød salgskvadratmeterprisen i området på lige omkring 33.300 kroner.

Det er ejendomsmæglerfirmaet Lokalt Liebhaveri, der har stået for salget af villaen, som de bekræfter overfor Boliga.dk, liebhavermæglerfirmaet har dog ikke yderligere kommentarer til handlen.

Annonce

Dyreste kostede 35 millioner

Den dyre handel i Risskov er kun overgået af en anden strandkantsvilla i kommunen.

Tilbage i foråret 2016 blev et 350 kvadratmeter stort hus fra 2008, som ligger Ved Stranden i Egå, solgt for hele 35 millioner kroner - hvilket ifølge oplysninger fra Boliga.dk altså er den dyreste hushandel i Aarhus nogensinde.

På tredjepladsen over dyre handler i Aarhus sniger et andet hus i Risskov sig ind. Den handel fandt sted i vinteren 2018 for 28,5 millioner kroner.

Der var dengang tale om en villa fra 1917 på omkring 450 kvadratmeter, der ligger i anden række til vandet på Strandvænget i det mondæne villakvarter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Helt friske corona-smittetal: Aarhus er stadig langt over grænsen for at blive grøn kommune

Aarhus

Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar: Antallet af smittede er nu oppe på 25

Østjylland

Manden bag en af Aarhus' største erhvervssucceser i ny bog: Succesfuld ledelse er ikke kompliceret

Annonce