Annonce
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Politiet fandt flere spor ved Søndervangen og søger vidner, der har information om det mulige kæmpeslagsmål. Arkivfoto Birgitte Carol Heiberg
Mandag aften var op mod 10 personer i slagsmål ved Søndervangen i Viby. En 21-årig mand blev stukket flere gange. Politiet søger vidner.
Annonce

AARHUS: Det gik voldsomt for sig i Viby mandag aften, da op mod 10 personer var i slagsmål ved Søndervangen. Da politiet ankom til stedet var der to sorte biler, en Mercedes B-klasse og en Audi Q2 eller Q3. Der var dog ikke noget slagsmål i gang.

Flere vidner i området havde alle hørt råben og set flere personer slås. Derfor blev området spærret af og gennemsøgt af politihunde, der fandt flere spor og genstande.

Kun et kvarter efter anmeldelsen af slagsmålet, kom der en 112 meddelelse om, at en person var blevet stukket med kniv, og han var på vej på skadestuen.

Politiet tog hen til Aarhus Universitetshospital, hvor de mødte otte personer, der alle blev visiteret. Tre af dem havde en peberspray på sig og blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Betjentene traf også en 21-årig mand, der havde flere snitsår i hånd, skulder, læg og balle – dog ikke noget livstruende. Manden ønskede ikke umiddelbart at tale med politiet, der derfor endnu ikke har det fulde overblik over hændelsesforløbet.

På baggrund af vidneforklaringer og fund på stedet er det politiets opfattelse, at den 21-årige mand er blevet stukket i forbindelse med slagsmålet på Søndervangen i Viby.

Østjyllands Politi er i fuld gang med at klarlægge hændelsesforløbet og hører i den forbindelse meget gerne fra borgere, der har set noget i forbindelse med slagsmålet på Søndervangen omkring klokken 23.45 mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce