Annonce
Østjylland

Kærestepar har vundet millioner i Lotto - nu siger de deres jobs op og bliver gift

Kæresteparret vandt 10 millioner kroner på en fast talrække, som de har spillet i mange år. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Et kærestepar fra Vejle Kommune opdagede lørdag aften, at de havde vundet 10 millioner i Lotto. Nu er de klar til at leve livet som millionærer med rejser og ny bil.

Vejle: En mand fra Vejle Kommune og hans kæreste har vundet 10 millioner skattefri kroner i Lotto. Manden, der er i starten af tresserne, havde været til fest lørdag aften sammen med sin kæreste. Da han kom hjem efter at have luftet hunden, havde kæresten tjekket deres Lotto-kuponer.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Hun nærmest dansede rundt og klappede. Og så sagde hun: "Vi har alle syv rigtige". Den skulle lige op og vende engang, for man tror jo ikke på, at man vinder. Men på række 15 var den der. Og det er jo tal, vi nærmest kan i søvne, da det en kombination af fødselsdage i familien, siger den glade vinder til Danske Spil.

Annonce

Siger op på jobbet

Mange Lotto-vindere fortsætter med at arbejde uden at foretage de store ændringer i deres liv. Det kan man ikke sige om vinderen fra Vejle.

- Jeg har bestemt mig for at sige mit job op, og det har min kæreste også. Vi begyndte faktisk at spille Lotto sammen, så hvis vi vandt, kunne vi holde op med at arbejde og nyde livet sammen. Vi har altid spinket og sparet, så dette her en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, siger manden, der gerne vil være anonym, til Danske Spil.

Den store gevinst fik også vinderen til at gå ned på knæ og fri til kæresten gennem ti år.

- Nogen vil måske sige, det var på tide, siger han med et grin og fortsætter:

- Altså. Jeg var selvfølgelig nede på knæ, og vi drak en god flaske rødvin for at fejre, at hun sagde ja. Vi gør det selvfølgelig også for at sikre hinanden og vores børn, som vi har hver for sig. Det skylder man, når man har vundet så mange penge. Vi vil dog ikke holde et stort bryllup, men bare smutte på en ferie og blive gift, lyder det.

Børnene ved intet

Af hensyn til ønsket om at blive ved med at være anonyme, har vinderparret valgt ikke engang at fortælle deres børn, hvor stor en gevinst, der tikker ind på bankbogen.

- Vi hare fortalt, at vi har vundet en sjat penge, men ikke hvor mange. Det er egentlig også for at beskytte dem, da det naturligvis er svært ikke at sige videre. Men de kan forvente en rigtig god julegave i år, siger vinderen med et grin.

Helt skjule gevinsten kan parret dog ikke, for de har flere planer.

De nyudklækkede millionærer vil bruge nogle af pengene på en ny bil - og så skal de i gang med at planlægge længerevarende rejser til blandt andet Thailand og Maldiverne.

- Det er steder, vi aldrig har været, men altid har drømt om. Der har bare ikke været overskud økonomisk. Så det er simpelthen fantastisk det her, siger den glade vinder.

Parret har også overvejet at købe et sommerhus, hvor familien kan samles og som børn og børnebørn kan bruge. Desuden vil de alle blive inviteret på en rejse i nærmeste fremtid. Så mon ikke børnene hen ad vejen lægger to og to sammen...

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Annonce