Annonce
Østjylland

Kærestepar har vundet millioner i Lotto - nu siger de deres jobs op og bliver gift

Kæresteparret vandt 10 millioner kroner på en fast talrække, som de har spillet i mange år. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Et kærestepar fra Vejle Kommune opdagede lørdag aften, at de havde vundet 10 millioner i Lotto. Nu er de klar til at leve livet som millionærer med rejser og ny bil.

Annonce

Vejle: En mand fra Vejle Kommune og hans kæreste har vundet 10 millioner skattefri kroner i Lotto. Manden, der er i starten af tresserne, havde været til fest lørdag aften sammen med sin kæreste. Da han kom hjem efter at have luftet hunden, havde kæresten tjekket deres Lotto-kuponer.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Hun nærmest dansede rundt og klappede. Og så sagde hun: "Vi har alle syv rigtige". Den skulle lige op og vende engang, for man tror jo ikke på, at man vinder. Men på række 15 var den der. Og det er jo tal, vi nærmest kan i søvne, da det en kombination af fødselsdage i familien, siger den glade vinder til Danske Spil.

Annonce

Siger op på jobbet

Mange Lotto-vindere fortsætter med at arbejde uden at foretage de store ændringer i deres liv. Det kan man ikke sige om vinderen fra Vejle.

- Jeg har bestemt mig for at sige mit job op, og det har min kæreste også. Vi begyndte faktisk at spille Lotto sammen, så hvis vi vandt, kunne vi holde op med at arbejde og nyde livet sammen. Vi har altid spinket og sparet, så dette her en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, siger manden, der gerne vil være anonym, til Danske Spil.

Den store gevinst fik også vinderen til at gå ned på knæ og fri til kæresten gennem ti år.

- Nogen vil måske sige, det var på tide, siger han med et grin og fortsætter:

- Altså. Jeg var selvfølgelig nede på knæ, og vi drak en god flaske rødvin for at fejre, at hun sagde ja. Vi gør det selvfølgelig også for at sikre hinanden og vores børn, som vi har hver for sig. Det skylder man, når man har vundet så mange penge. Vi vil dog ikke holde et stort bryllup, men bare smutte på en ferie og blive gift, lyder det.

Annonce

Børnene ved intet

Af hensyn til ønsket om at blive ved med at være anonyme, har vinderparret valgt ikke engang at fortælle deres børn, hvor stor en gevinst, der tikker ind på bankbogen.

- Vi hare fortalt, at vi har vundet en sjat penge, men ikke hvor mange. Det er egentlig også for at beskytte dem, da det naturligvis er svært ikke at sige videre. Men de kan forvente en rigtig god julegave i år, siger vinderen med et grin.

Helt skjule gevinsten kan parret dog ikke, for de har flere planer.

De nyudklækkede millionærer vil bruge nogle af pengene på en ny bil - og så skal de i gang med at planlægge længerevarende rejser til blandt andet Thailand og Maldiverne.

- Det er steder, vi aldrig har været, men altid har drømt om. Der har bare ikke været overskud økonomisk. Så det er simpelthen fantastisk det her, siger den glade vinder.

Parret har også overvejet at købe et sommerhus, hvor familien kan samles og som børn og børnebørn kan bruge. Desuden vil de alle blive inviteret på en rejse i nærmeste fremtid. Så mon ikke børnene hen ad vejen lægger to og to sammen...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce