Annonce
Østjylland

Køb ind til de udsattes jul

Rigtig mange borgere donerede sidste år varer til julen i udsatte familier i lokalområdet. Også i år står Lions klar med indkøbsvognen. PR-foto
Annonce

HINNERUP: Lions Dagmars Kilde og Lions Hinnerup køber igen ind til julen til fordel for udsatte familier i lokalområdet. Det vil sige, at Lions står klar med en indkøbsvogn foran SuperBrugsen i Hinnerup lørdag 7. december klokken 10-15.

Her har Lions en indkøbsliste, og kunder kan derfra vælge én ting at købe og lægge i vognen. Det er tredje gang, at Lions Dagmars Kilde og Lions Hinnerup samler madvarer ind, som doneres til Del Maden, der giver varerne videre til socialt udsatte familier i lokalområdet, så de bedre kan få økonomien til at række i juletiden.

Sidste år blev der indsamlet madvarer for cirka 15.000 kroner, og Lions Hinnerup lagde samme beløb oveni. Dermed blev donationen på i alt 30.000 kroner. Også i år vil Lions Hinnerup doble beløbet op.

- Begge de år, hvor vi har haft madindsamling, har vi oplevet en positiv modtagelse og rigtig mange afleverede deres bidrag - store som små - med glæde, fortæller Birgit Ladekarl fra Lions Dagmars Kilde i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce