Annonce
Livsstil

Københavnske burgere og cocktails: Her er Italias afløser

Sådan så det ud på Åboulevarden, da det stadig hed Italia i 2018. Til marts afløses pizzaerne af et burgerkoncept. Foto: Martin Ravn og Cock's & Cows.

Italia lukkede ved årsskiftet og afløses til marts af københavnsk burgerkæde.

Annonce

AARHUS: Mere end 30 år blev det til for Restaurant Italia på hjørnet af Mindebrogade og Åboulevarden, inden den ved årsskiftet drejede nøglen om for sidste gang.

Afløseren bliver den københavnske kæde Cock's & Cows, som er både bar og restaurant, og som kombinerer burgere og cocktails i konceptet.

- Det vigtigste for os er at skabe oplevelser og gøre vores gæster glade. Hvor bedre at gøre dette end Smilets By? Derudover er Aarhus en by fyldt med kvalitet og leben, som er præcis det, vi sætter pris på hos Cock's & Cows, siger Daniel Knuttel, der er stiftende partner og i dag administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Aarhus er en by fyldt med kvalitet og leben, som er præcis det, vi sætter pris på hos Cock's & Cows.

Daniel Knuttel, direktør
Sådan så det ud på Åboulevarden, da det stadig hed Italia i 2018. Til marts afløses pizzaerne af et burgerkoncept. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Danske stiftere, finske ejere

Cock's & Cows har siden 2018 været på finske hænder, men blev etableret i 2010 af tre københavnske natklubejere, som kombinerede deres erfaringer fra nattelivet med servering af burgere, og det blev til en restaurant, der skulle være springbræt til resten af gæsternes aften i byen.

Konceptet voksede siden til otte afdelinger i København og nu altså snart en i Aarhus.

Restauranten i Aarhus vil være åben mandag til søndag og har plads til 130 gæster indenfor, har udeserveringsområde samt selskabslokaler.

Cock's & Cows forventer at åbne til marts.

Læs mere på cocksandcows.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce