Annonce
Erhverv

Køkkenbutik vender tilbage til den bydel, hvor mærkets første snedkerkøkken blev skabt for 40 år siden

Erfarne køkkenfolk står bag den nye Multiform butik på Søren Frichs Vej 23B. Fra venstre ses: forhandler Chris Jakobsen, forhandler Jesper Christensen, forhandler Thomas Knudsen og indretningsarkitekt Martin Ulrich Nielsen. Foto: Blueroom Louise Dybbro
Multiform åbner butik på Søren Frichs Vej 23. Butikken åbner 19. april

AARHUS: For 40 år siden blev det første Multiform-køkken fremstillet i et snedkerværksted i en baggård i Vestergade i Aarhus. Siden konstruktionen af det første køkken, er der blevet produceret et hav af køkkener til private hjem, men den første køkkenmodel, Form 1, fra Multiform eksisterer stadig den dag i dag, hvor køkkenerne ikke produceres i Aarhus, men bliver lavet i Kibæk.

Multiforms forbindelse til Aarhus er dog stadig stor, og nu vender byens butik tilbage til oprindelsesstedet efter at have haft adresse i den ydre del af Hans Broges Gade i de senere år.

19. april flytter Multiform ind i sin nye lokaler på Søren Frichs Vej.

Det er trioen Chris Jakobsen, Thomas Knudsen og Jesper Christensen, som tilsammen har mere end 30 års erfaring fra køkkenbranchen og har været forhandlere af Multiform siden starten af 2020, som står bag den nye afdeling af Multiform i midten af Aarhus.

- Længe før begrebet bæredygtighed blev noget, de fleste interesserer sig for, har det været en del af Multiforms DNA. Køkkenerne er i tidløst design, nøje udvalgte materialer og en kompromisløs udførelse, som holder i generationer. Lang levetid betyder et minimum af forbrug af naturens ressourcer, siger Thomas Knudsen.

- I den nye køkkenbutik vil vi fokusere på at vise de klassiske køkkener i træ og metal. Trenden hos Multiform går mod det massive træ og finer i både lyse og mørke træsorter, der fx kombineres med det kolde stål og metal, fortæller Chris Jakobsen


I den nye køkkenbutik vil vi fokusere på at vise de klassiske køkkener i træ og metal.

Chris Jakobsen


Den nye Multiform-butik får adresse tæt på en anden køkken-leverandør, JKE, som trioen bag Multiform-butikken også står for.

- Forbrugerne er meget bevidste om, hvordan de gerne vil indrette boligen. Derfor giver det os ekstra gode muligheder for at hjælpe kunderne til deres drømmeindretning, når vi både forhandler Multiform og JKE. Vi kan arbejde med begge brands, når vi rådgiver forbrugerne. Det giver en kæmpe pallette af muligheder, fortæller Jesper Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce