x
Annonce
112

47-årig mand dræbt i voldsom ulykke på Genvejen

Et større opbud af politi og redningskøretøjer er i øjeblikket i gang med oprydningen på Genvejen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Genvejen spærret i flere timer, da varebil med voldsom kraft ramte havareret lastbil.

AARHUS: En 47-årig mand fra Aarhus blev fredag eftermiddag dræbt i en voldsom færdselsulykke på Genvejen.

Ulykken, der skete ved 14-tiden, spærrede i flere timer Genvejen fra Østjyske Motorvej (E45) mod Møllebakken ved E45.

Den 47-årige mand ramte i sin varevogn bagerste venstre hjørne på en havareret lastbil, der holdt helt inde i højre side af vejen med havariblink aktiveret.

Varebilen væltede rundt og den 47-årige mand blev ifølge Østjyllands Politi formentlig dræbt på stedet.

Politi og Bilinspektør arbejder fredag eftermiddag stadig på stedet.

Vejdirektorater opfordrede hele eftermiddagen bilister til at finde en alternativ rute. Østjyllands Politi har ikke i øjeblikket yderligere oplysninger om ulykken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce