Annonce
Alarm 112

Kørte fra Netto til Netto: Ville have penge tilbage for sin fars dårlige kød

Arkivfoto: Jørgen Kirk

Auning: Torsdag ved middagstid fik Netto på Centervej i Auning besøg af en mand, der forsøgte at få penge tilbage for noget kød, hans far angiveligt havde købt tidligere på dagen.

Kødet var dårligt, lød historien. Der var ifølge manden tale om fem udskæringer til 200 kroner stykket, og faren var meget utilfreds, men havde altså ikke selv mulighed for at komme og klage. Desværre for manden havde han ikke nogen kvittering på kødet.

Derfor ville personalet ikke udlevere nogen penge til ham, og han forlod butikken, hvorefter butikschefen ringede til politiet. Han vidste, at en person - sandsynligvis den samme - tidligere på dagen havde været forbi Netto i Ryomgård med samme historie.

Annonce

Han skulle også have været forbi Netto i Rønde og i Lystrup, og mindst et af stederne lykkedes det ham at få udbetalt penge.

Manden beskrives som værende cirka 185 cm høj med lyst, kort hår (helt kort i siden, lidt længere på toppen) og meget solbrun. Han var iført en mørk trøje, mørk jakke, cowboybukser, sorte sko med hvid sål samt mundbind, og med sig havde han en taske.

Østjyllands Politi opfordrer butikker til at være opmærksomme på manden og kontakte politiet på tlf. 114, hvis han møder op og forsøger med samme svindelnummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce