Annonce
Aarhus

Street Coffee har forårsfornemmelser: Kaffebar ser frem til ny sæson ved vandet

Efter en forrygende sæson sidste år har Anders Skaarup Andreassen, der står bag Street Coffe på havnen, store forventninger til den kommende sæson. Foto: Flemming Krogh
Nu kommer der liv langs kajen ved Havnebadet.
Annonce

AARHUS: Det kribler i de grønne fingre hos kolonihave-folket, og lystsejlerne begynder at tage presenningerne af deres både. Foråret er på vej, og det kan man mærke flere steder i byen.

Selvom de rødstribede liggestole endnu ikke kommet frem, hersker der forårsstemning ved bassin 7 på havnen. Langs kajen ved Havnebassinet holder Street Coffee til i en ombygget container, hvor rustik træbeklædning og grønne planter bidrager til stemningen.

Indtil videre er her åbent i weekenderne, men når påsken kommer, bliver åbningstiderne udvidet i den lille kaffebar, der ud over et bredt udvalg af kaffe tilbyder varme boller, specialøl og drinks - hvis det skal være ekstra festligt.

Åbningstiderne passer med åbningstiderne ved Havnebadet, hvor saunaen og en del af badeområdet holder åbent i weekenderne.

Annonce

Nye boder

Snart åbner flere af de små boder på stedet. Hansens Is og Metins Grill ligger her i forvejen, men snart åbner en helt ny bod med vietnamesisk mad, en juicebar og en afdeling af Crossfit langs kajkanten.

Alle steder forventer de, at den kommende sæson bliver en succes.

- Sidste år var fantastisk. Vejret var med os, så det håber vi naturligvis også på i år, siger Anders Skaarup Andreassen, der står bag kaffebaren på stedet.

Ud over den lille café, der har et fint areal foran, hvor man kan nyde sin kaffe i solen, er det også muligt at bruge Stuen. Et oplagt sted, hvis vejret er køligt. Stuen ligger i en tilstødende container, der er bygget om til et mindre loungeområde.

Her er den lokale kunstner Jonas Sckerl ved at hænge en række nye malerier op. Med deres enkle, abstrakte udtryk passer de perfekt til de bare vægge i træ.

Nu mangler der blot nogle gæster. Men med udsigten for weekenden skal der såmænd nok dukke gæster op på havneområdet ved bassin 7.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Annonce