Annonce
Aarhus

Kamp om kunder skærpes: Busselskab tilbyder gratis bus til København om torsdagen

Foto: Colour Tours

Når Colour Tours i 2019 tager kampen op mod de andre busselskaber, der kører passagerer mellem Jylland og Hovedstaden, bliver turen østpå gratis, hvis du rejser om torsdagen.

Annonce

AARHUS: Der har længe været stor konkurrence på busserne mellem Jylland og København.

I 2019 bliver konkurrencen endnu større, når busselskabet Colour Tours sætter busser ind på ruter fra flere jyske byer - blandt andet Aarhus - til København.

For at gøre opmærksom på det nye tilbud, har Colour Tours valgt at tilbyde gratis rejse fra Viborg, Vejle og Aarhus til Hovedstaden. Tilbuddet gælder dog udelukkende på torsdage og kun i januar og februar 2019.

Det skriver Colour Tours i en pressemeddelelse.

- Der har været en helt fantastisk respons fra de rejsende, og nu har vi besluttet at rulle et nyt koncept ud, hvor rejsende mellem Jylland og København kan få en gratis busbillet om torsdagen, udtaler Colour Tours direktør Morten Secher.

- Vi vil gerne teste det nye koncept af, i håbet om at få endnu flere loyale rejsegæster på de store rejsedage, som er i weekender og på helligdage. Derfor tilbyder vi gratis busbilletter om torsdagen til rejsende på afgangene fra Viborg, Vejle og Aarhus mod København hele januar og februar måned i 2019.

I de to første måneder af 2019 kan rejsende altså købe en torsdagsbillet mellem Jylland og København på pendulfart.dk, og enten vælge at få et tilgodebevis til returrejsen eller at få pengene udbetalt.

- Grunden til at vi opkræver betaling for torsdagsbilletten, er for at undgå at rejsende booker en eller flere billetter uden rent faktisk at tage med bussen. Hvis man ikke møder op, så mister man den tur, man kunne have fået uden at skulle betale en krone for den, forklarer Morten Secher.

Den første bus mellem København og Aarhus kører afsted torsdag 3. Januar 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce